- Reaksiyon puanı
- 34,656
- Puanı
- 1,061
Bende ne oldu bu diziye acaba diye soruyordum kendime. Bu ayin basinda A/B'de 7 reyting alan dizi ay sonunda 3.5 reytinglerde.yeni senaristlerde son 3 bölüm düşüşte dizi. engin elgün'ü kaybederek çok büyük hata yaptılar..
yeni senaristler geldi 27. bölümden itibaren onlar yazdı geldiklerinden beri dizi düşüşte. romantik komediyi çok kötü yazıyorlar. ab cıvık cıvık senaryolu dizilere tahammül etmez baya sert düştü.Bende ne oldu bu diziye acaba diye soruyordum kendime. Bu ayin basinda A/B'de 7 reyting alan dizi ay sonunda 3.5 reytinglerde.
Hafta içi her gün 16.45'de tekrarları var o zamana kadar herhalde izlemediğin bölümlere gelir net sorun olsa da izlersin yani.Son bölümlere göz atmıştım. Ve diziye ara vermeme rağmen yinede hic eksiklik duymadım. internet ile ilgili sorunlarım bitsin Eylülde izleyemedigim bölümleri izleyeceğim
Bana kalırsa da başarılı bir sezon geçirdi. 2.sezonda da inşallah bu şekilde başarılı devam eder
İnanmiyorum [emoji33] Sen beğendin yani diziyi kesin Öykü icin beğenmişsindir.Hafta içi tekrarlarına denk geliyorum aslında çok ön yargılıymışım onu anladım.
Hafta içi her gün 16.45'de tekrarları var o zamana kadar herhalde izlemediğin bölümlere gelir net sorun olsa da izlersin yani.
Öykü ile Ayaz'ın sahneleri güzel. Birde bugün bir bölümüne denk geldim o karakterin adını bilmiyorum eleman alıyordu sorduğu sorular çok komikti bayağı güldüm. Niye bu kadar şaşırdın ayrıca.İnanmiyorum [emoji33] Sen beğendin yani diziyi kesin Öykü icin beğenmişsindir.
Sağol bu arada demek Atacan'ın diziyi beğendiği günleride görecekmişiz.
Öykü cok iyi ya aynı şekilde Ayazda öyle Sen başta begenmiyordun diziyi o yüzden şaşırdım.Öykü ile Ayaz'ın sahneleri güzel. Birde bugün bir bölümüne denk geldim o karakterin adını bilmiyorum eleman alıyordu sorduğu sorular çok komikti bayağı güldüm. Niye bu kadar şaşırdın ayrıca.