MusicSurvivor 3.Sezon | 7.Hafta Sonuçları

1.Sezondan Hangi İsimler MusicSurvivor All Star'da olsun ?

• Ahmet Kaya

Oy: 8 30.8%
  • Katy Perry

Oy: 11 42.3%
  • Hadise

Oy: 13 50.0%
  • Barış Akarsu

Oy: 9 34.6%
  • Mabel Matiz

Oy: 5 19.2%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
ben zaten sana söyledim onu arkandan konusmadım etiketlere bak sana alıntı yaptığım başka mesaj var ona gunesin oglu cevap ayzmıs bende ona cevap yazdım ben sana alıntı yapıp konustum o emsajıma bak önce 🙂🙂🙂
Sence konumuz bu mu? Konu senin benim için ima ettiğin şey. Ha yüzüme dedin ha öyle ne farkeder, ima ettiğin şey ortada.

@Çiğdem- bu konuda haksızsın ama beğendim deyince düşük puan veremez mi ?

Aynı şeyi sen de diyorsun bu hafta tüm şarkıları beğendim.Yani o zaman sana da isyan etsinler.

Tüm şarkılar iyi elbet beğendiğin birilerine düşük puan vereceksin.
Çiko belliki 3 puan final puanı istiyordu,kazanabilirdi ondan böyle. :F :F :F

Oylarımı kullandım. Ahmet Kaya'yı All Star'da görmeyi isterim, çünkü çok iyi şarkıları var. Diğer oyu da Hadise'den yana kullandım, başarılar :)

Sence konumuz bu mu? Konu senin benim için ima ettiğin şey. Ha yüzüme dedin ha öyle ne farkeder, ima ettiğin şey ortada.
bana söyle demişsinya oyüzden dedim sana söyledim zaten diye 🙂

iyi puan bekliyordum senden yorumuna göre matamtik ehsabıyla sonucları hesaplıyordum sonra senin oyun gelince 1.sıra hedeflerken ilk 3 çıkma ihtimalim olustu kafadan 5 üstü bekliyordum senden o piskolojiyle hemen sıcak sıcağa yazılmıs br mesaj çok ciddiye alma oyüzden oankı piskolojide sıcağı sıcağına yazmam sonucu olustu yoksa şuan aynı şeyleri düşünmüyorum biraz beklemem gerekirdi oan hemen yazmamam lazımdı çünkü oanın getirdiği pşskoloji yoksa gerçek düşüncelerim değil şuan öyle düşünmüyorum çünkü kusurada bakma 😉😉😉

1.Sezon Yarışmacıları :

1-Sıla ✓
2-Rihanna ✓
3-Pitbull x
4-Ahmet Kaya ✓ x
5-Barış Akarsu ✓ x
6-Kenan Doğulu ✓
7-Şebnem Ferah ✓
8-David Guetta x
9-Ludwig van Beethoven x
10-Mabel Matiz ✓ x
11-Avril Lavigne x
12-Hadise ✓ x
13-Katy Perry ✓ x
14-Barış Manço ✓
15-Gülşen ✓

1.SEZONDAN SON 1 YA DA SON 2 YARIŞMACI!

BUNLARA SİZ KARAR VERECEKSİNİZ!

GEÇ KALMADAN OYUNUZU VERİN!

1. oyum Hadise. Kesinlikle yer alması lazım.
2. oyum Katy Perry. Rihanna dışında da yabancı ve güçlü bir isim yer almalı. :X

katty perry kesin yer almalı barış akarsu anısınada barış dedim çokta iyi yaırşmıştı katty ve barış seçtim 🙂🙂🙂