Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Survivor'da Turabi'ye oy atan kitlenin %90'ı yüzünde tüy bitmemiş ergen kitlesi. Bunu sonuçlar açıklanmadan önceki tezahürat şeklinden anlayabiliyoruz.

Acun da yağlı ayak buldu artık her sene Turabi'yi şampiyon yapar 500 bin liradan da yırtar :D

iki gün boyunca turabi çok iyi performans gosterdi kendini cok iyi ifade etti ama asıl performansın büyüğünü mervenin babası yaptı))) turabi çok tesekkur etmeli o kadar ajitasyon yaptı ki bunun ters tepesi normal. artık insanlar milli duygularını özelikle derya olayından sonra sömürülmesine karşı. turabi yatsın kalsın mervenin babasına dua etsin))))

iki gün boyunca turabi çok iyi performans gosterdi kendini cok iyi ifade etti ama asıl performansın büyüğünü mervenin babası yaptı))) turabi çok tesekkur etmeli o kadar ajitasyon yaptı ki bunun ters tepesi normal. artık insanlar milli duygularını özelikle derya olayından sonra sömürülmesine karşı. turabi yatsın kalsın mervenin babasına dua etsin))))​
Ne dedi

TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley: TURABİ :oley:

iki gün boyunca turabi çok iyi performans gosterdi kendini cok iyi ifade etti ama asıl performansın büyüğünü mervenin babası yaptı))) turabi çok tesekkur etmeli o kadar ajitasyon yaptı ki bunun ters tepesi normal. artık insanlar milli duygularını özelikle derya olayından sonra sömürülmesine karşı. turabi yatsın kalsın mervenin babasına dua etsin))))​
Ne dedi
olipiyatlarda turkiyeyi temsil etti , time kapak oldu (atatürk ve ozaldan sonra dedi ama yanlış biliyordu) oldu kimse bize yardım etmedi evimi sattim , olipiyatlara katılmak çok zor dedi sonra bu konuda turabinin kardeşiyle söz dalaşına girdi ovdukce övdü merveyi

Niye hemen bitirdi anlamadim merveye falan hic söz vermedi normalde ikinci olana da son kez söz hakki verirdi niye vermedi anlamadim :D

Keşke oy yüzdelele yapsaydı, çok kurudan geçti final. Sezon çok kötüydü, çok sıkıcıydı. Haksız elemeler ve sms durumu pek inandırıcı olamadı. Umarım yeni sezonumuz güzel geçer.

Aslinda iyi oldu ya böyle kötü rezil bir all stara böyle bir sampiyon yakisirdi :F

merve ve babası kaybetmek için çok çabaladı.)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...