Geçen yıl baktım konuya en son @ABAY_06 ve benle kavga etmişsin ay ne günlerdi yaİnşallah yine güzel bir şekilde bitiririz.
Aslında ben Turabi birinci olursa üzülmeyeceğim ama Merve birinci olursa çok sevineceğim.
Şampiyon belli olur olmaz kilitlenecek.Inşallah Şeyi sorucam bu konuyu kim kilitleyecek bari kilitlerken haber verinde ona göre son sözlerimizi söyleyelim
Evet tartışmıştık.Geçen yıl baktım konuya en son @ABAY_06 ve benle kavga etmişsin ay ne günlerdi ya
Cok uzatinca suyu çıktı o yüzden benceSurvivor tarihinin en kötu sezonu ve en kötü final bölumü yazik ya bu hallerede mi düsecekti survivor
Not: sampiyon turabi
Saçmalama sende, 1 hafta daha ver.Şampiyon belli olur olmaz kilitlenecek.
Merve.Survivor tarihinin en kötu sezonu ve en kötü final bölumü yazik ya bu hallerede mi düsecekti survivor
Not: sampiyon turabi
Ay takılıyorum zaten ne biliyim ben ne zaman kilitlenecek.Saçmalama sende, 1 hafta daha ver.
Cok tesekkurler [emoji7] [emoji23]Ay takılıyorum zaten ne biliyim ben ne zaman kilitlenecek.
@Harunnn60 güzel hatrın için 6 gün olsun bari.
Ya umudunu yitirme bence )@Harunnn60 olabilir
@EFE UYSAL mervenin hic sansi kalmadi merve gercekten sampiyon olsa bile bu saatten sonra acun izin vermez sampiyon turabi