Turabi de yaptımerve aydının babası ajitasyonun dibini yaptı. surekli olimpiyat olimpiyat la gorende dereceye girmiş . bu kadar ajitasyon ters teper. milliyetçiliği bu kadar kulanmak lazım. turabiye oy atacağım )))
2016 da olacak mervenin katılması imkânsız derya kadar bile olmayacak ..Olimpiyatlar ne zaman 2016 da hangi ayda? @beyazsoy
Simdi canlı yayında katılacağım diyor?2016 da olacak mervenin katılması imkânsız derya kadar bile olmayacak ..
en sonuncusu 2012 de İngiltere de yapıldı
ayy hepsinin sesi aynı turabinin babası kardeşi annesi sankı üçünüde turabi seslendiriyorTurabi babasına cok benziyor surat ifadesi [emoji33]
Neyi unuttum ben?@Harunnn60 Turabi onu baska programlarda sik sik soyledi
Aynen ya çok benziyorlar , huylarida turabi gibi değildir inşayy hepsinin sesi aynı turabinin babası kardeşi annesi sankı üçünüde turabi seslendiriyor
nasıl yetiştirdin diye soruyorlar bana diyor admcağız iyi anlamda anlamış soranların ne anlamda sorduğunu anlayamamışNeyi unuttum ben?
Aynen ya çok benziyorlar , huylarida turabi gibi değildir inş
Canlı yayında kötü anlamda mı dicekti adam cadı.nasıl yetiştirdin diye soruyorlar bana diyor admcağız iyi anlamda anlamış soranların ne anlamda sorduğunu anlayamamış
Evet aileler karıştırdı işinasıl yetiştirdin diye soruyorlar bana diyor admcağız iyi anlamda anlamış soranların ne anlamda sorduğunu anlayamamış