66.Bölüm
İntikam ateşi
Mehmet Can adamları yakalayın tamam polat ve adamlarının peşindedir
Pelin O Çiğdem müdür ve ekibinini peşimden alın yoksa emniyet gücümle karşılaşır benimle kimse uğraşamaz ve yetkisi yoktur onlar polis ben kraliçeyim yeni imparatorluk Adı Pelin imparatorluğu
AYKAN Kartal bir işi de doğru yapsın şimdide başımıza polis çıkardı
Mehmet can ve Aykan Kartalı çağırır teke tek hesaplaşalım der
Mehmet Can tamam der
Çiğdem müdür ve ekibine tuzak hazırlar mayınlar bombalar kuşatma Çiğdem müdür şöförleriyle giderken ama onlar polatın takibindedir polatta onların peşinde Mehmet Can alın bu parayı geri çekilin
Lütfen yoksa hepimizi öldürmeye niyetinmi var
Mehmet can almam ben rüşvet ben her zaman iyilerin yanındayım Çiğdem müdüre güveniyorsan onlara pek güvenme
Mehmet can benim için çok zahmete girmişsin keskin nişancı
Sana değer
Mehmet Can çok mu korkuyorsun Ölümden
Aykan Kartal artık her şey kısmet
Mehmet Can Fettah Musti hadi işbaşına
Çatışma çıkar
Mehmet can adamları polisler sayesinde etkisiz hale getirir ama Aykan Kartal kaçar havalimanında uçak kaçırır giresuna gider ekibide giresuna gider giresunda ekiple çatışan Aykan ve ekibi bomba patlar ve herkes öldüğünü zanneder
Adli tıp raporuda öyledir
Çiğdem müdürün evinde herkes vardır ama bir anda maskeli birisi girdi bombayı nikah masasının altına koydu ardından ve düğüne molotof kokteyi atar herkese keskin nişancı saldırır eve benzin dökerler ve yakarlar doğal gaz sızıntısı olur bide ve patlama meydana gelir
66.Bölümün sonu
@Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @ABAY_06 @beyazsoy @Yiğitt @sokak sanati @adımutlulukk @Bully @sürgünüm @papuleoo @denizz19
Yeni sezonda görüşmek üzere
İntikam ateşi
Mehmet Can adamları yakalayın tamam polat ve adamlarının peşindedir
Pelin O Çiğdem müdür ve ekibinini peşimden alın yoksa emniyet gücümle karşılaşır benimle kimse uğraşamaz ve yetkisi yoktur onlar polis ben kraliçeyim yeni imparatorluk Adı Pelin imparatorluğu
AYKAN Kartal bir işi de doğru yapsın şimdide başımıza polis çıkardı
Mehmet can ve Aykan Kartalı çağırır teke tek hesaplaşalım der
Mehmet Can tamam der
Çiğdem müdür ve ekibine tuzak hazırlar mayınlar bombalar kuşatma Çiğdem müdür şöförleriyle giderken ama onlar polatın takibindedir polatta onların peşinde Mehmet Can alın bu parayı geri çekilin
Lütfen yoksa hepimizi öldürmeye niyetinmi var
Mehmet can almam ben rüşvet ben her zaman iyilerin yanındayım Çiğdem müdüre güveniyorsan onlara pek güvenme
Mehmet can benim için çok zahmete girmişsin keskin nişancı
Sana değer
Mehmet Can çok mu korkuyorsun Ölümden
Aykan Kartal artık her şey kısmet
Mehmet Can Fettah Musti hadi işbaşına
Çatışma çıkar
Mehmet can adamları polisler sayesinde etkisiz hale getirir ama Aykan Kartal kaçar havalimanında uçak kaçırır giresuna gider ekibide giresuna gider giresunda ekiple çatışan Aykan ve ekibi bomba patlar ve herkes öldüğünü zanneder
Adli tıp raporuda öyledir
Çiğdem müdürün evinde herkes vardır ama bir anda maskeli birisi girdi bombayı nikah masasının altına koydu ardından ve düğüne molotof kokteyi atar herkese keskin nişancı saldırır eve benzin dökerler ve yakarlar doğal gaz sızıntısı olur bide ve patlama meydana gelir
66.Bölümün sonu
@Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @ABAY_06 @beyazsoy @Yiğitt @sokak sanati @adımutlulukk @Bully @sürgünüm @papuleoo @denizz19
Yeni sezonda görüşmek üzere