Rihanna - Bitch Better Have My Money | Klip

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,042
Puanı
1,060
thumbnail_1435832447.jpg

Dünyanın en ünlü şarkıcılarından birisi olan Rihanna'nın merakla beklenen şarkısı "Bitch Better Have My Money"nin klipi bugün Rihanna'nın VEVO kanalından yayınlandı.

Klipte Hannibal dizisinde de oynayan ünlü aktör Mads Mikkelsen yer aldı. Oldukça değişik görüntülerlerin yer aldığı klip şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.

İşte klip:

Şarkı zaten müthiş ötesi, ben çok fazla dinledim o yüzden benim için biraz eskidi ama yine de çok seviyorum. Klip beklediğimden biraz farklı olmuş ama beğendim, birşeyler anlatılmaya çalışılmış gibi. En sonda Rihanna'nın yüzünün tamamen kan olduğu kısım baya ürkütücü. :D
Bu şarkı kliple patlayabilir bence. Yani Taylor Swift gibi 900 milyonlar olmasa da en az 400-500 olur gibi. :D

Siz ne düşünüyorsuzun? @sokak sanati @Titanium @OzaN :X

Önceklikle şarkının ismi neden bu kadar ünlü bilmiyorum, çok fazla kullanıyorlar ve daha yeni öğrendim anlamını dedim ne alaka felan.

Rihanna'nın şarkılarını çok nadiren beğenirim, buda beğenmediklerim arasına girdi. :( Klibi 7 dakika yapmakta yürek ister zaten.

Bence 200 milyon sınırında duracak. :D @Ahmad

Önceklikle şarkının ismi neden bu kadar ünlü bilmiyorum, çok fazla kullanıyorlar ve daha yeni öğrendim anlamını dedim ne alaka felan.

Rihanna'nın şarkılarını çok nadiren beğenirim, buda beğenmediklerim arasına girdi. :( Klibi 7 dakika yapmakta yürek ister zaten.

Bence 200 milyon sınırında duracak. :D @Ahmad
FourFiveSeconds bile 250 milyona yaklaştı, bu şarkı onun yanında baya iyi duruyor. Ben şahsen en az 400 olur diyorum bakalım. :D
7 dakika olması kötü, şu baştaki kadınlı kısımları hiç yapmaması lazımdı.

FourFiveSeconds bile 250 milyona yaklaştı, bu şarkı onun yanında baya iyi duruyor. Ben şahsen en az 400 olur diyorum bakalım. :D
7 dakika olması kötü, şu baştaki kadınlı kısımları hiç yapmaması lazımdı.
2 Yıl önce çıkan Diamonds efsanesi bile 600 ise bunun 200 olması lazım diye bir hesap yaptım. :D

Klibi çok boş şekilde dolduruyorlar, ben şimdi niye 10-20 defa dinliyim ki.. 4 dakikayı geçmesi bile hata ki bu 7 dakika. :D

2 Yıl önce çıkan Diamonds efsanesi bile 600 ise bunun 200 olması lazım diye bir hesap yaptım. :D

Klibi çok boş şekilde dolduruyorlar, ben şimdi niye 10-20 defa dinliyim ki.. 4 dakikayı geçmesi bile hata ki bu 7 dakika. :D
Buna dikkat ettin mi türk klipler gibi yabancı kliplerde de son 1-1.5 yılda izlenme sayıları uçuyor. Yani 1 yıl dolmadan Taylor'un 2 klipi 1 milyar olacak. Meghan Trainor'un şarkısı 1 milyara doğru giden diğer şarkı. Bruno Mars - Uptown Punk da örneklerden birisi, Chandilier de öyle. Liste daha da uzar. :D
Diamonds eğer şimdi yayınlanmışssa çok kolay 1 milyar olurdu gibi. :D

Buna dikkat ettin mi türk klipler gibi yabancı kliplerde de son 1-1.5 yılda izlenme sayıları uçuyor. Yani 1 yıl dolmadan Taylor'un 2 klipi 1 milyar olacak. Meghan Trainor'un şarkısı 1 milyara doğru giden diğer şarkı. Bruno Mars - Uptown Punk da örneklerden birisi, Chandilier de öyle. Liste daha da uzar. :D
Diamonds eğer şimdi yayınlanmışssa çok kolay 1 milyar olurdu gibi. :D
Ama o isimler, o klipler acayip bir reklamla geliyor. Bence reklam işini çözdüler. :D

Bu kliple, Demi'nin Audio'su aynı anda çıktı, bakalım Demi klipsiz önde götürebilecek mi? :D

Oha klipe 18+ yaş sınırı getirmişler. 😱 :(
Ama sınır getirecek kadar da görüntüler yoktu. :(

Klip şekil önünden çekil. :F Klip çok uzun ama muhteşem. Ben sevdim.
Şarkı muhteşem zaten. Ama bu kliple bencede HİT olmaz. HİT bir klip havası yok.
Bence 300M olur. Oda yeter yani..

Mads Mikkelsen'ı göreyim diye izledim. O da bayağı geç çıktı yahu. :D ABD'de seviliyor galiba Mikkelsen.

Şarkıyı pek beğenmedim. Şarkılar ritim duygusunu kayıp mı ediyor ne. :(

Ben zaten getirilmiştir diye düşündüm? :D

Çıplaklıktan dolayı değil de, kan, cinayet arzusu, uyuşturucu yeterli sebepti. :D
Bu sınır getirmeden sonra 100 milyon bile olması zor gibi? Çünkü mesela benim de hesabım yok orada yaşımı doğrulamadığım için izleyemiyorum. Benim gibi miyonlarla kişi vardır. :D

Evet bu konua haklısın. :D

Töbe estağfurullah :D

Edit: Klip çok güzel, şarkının nakaratı güzel kalanı fena değil :D

Son düzenleme:
Bu sınır getirmeden sonra 100 milyon bile olması zor gibi? Çünkü mesela benim de hesabım yok orada yaşımı doğrulamadığım için izleyemiyorum. Benim gibi miyonlarla kişi vardır. :D

Evet bu konua haklısın. :D
Google hesabında yaş doğrulaması yoktu galiba?

Dediğin gibi sadece hesabı olmayanlar için sıkıntı o yüzden 200 sınırı dedim göremez orayı bile muhtemelen. :D

Vay canına acayip bir klip olmuş. :) Ben beğendim. Yalnız size katılıyorum şu 7 dakika olayı can sıkıcı oluyor. Bazı çok sevdiğim şarkıların kliplerini bile sık açmıyorum 2-3 dakika boş kısım var diye.

Şarkıya gelirsek nakaratı cidden güzel ama nakarat dışında kısmı yok zaten. :D Bitch better have my money diyip duruyor ama güzel yine de. :D

Şarkı şahane:D Klipte çok güzel. Tekrardan yorumlayasım geldi.:F

Klipte mimikleri, kezban halleri çok eğlenceli.:F Cinselliği biraz azaltmasıda hoş. Rahat rahat izliyorum her yerde.:F

Rihanna ilk kez yönetmenlik yapmış.:D Çokta başarılı oldu.
R8'den güzel devamlar bekliyoruz..

24 saati doldurduğunda durumuda paylaşalım.:D

9.294.799

Like;317.921
DisLike; 33.074

Like'ıda güzel gidiyor.:D