Kanal D Kalbim Ege'de Kaldı - Dizi Yorumları

Fragmanlar super :)

Keske bu dizi cilek kokusuyla aynı gün olmasaydi yaa.
Sali falan olsaydı izleyebilirdim :(

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çilek Kokusu'nu bu yayınlandıktan hemen sonra internetten izlesen ne olur sanki? :)

Çilek Kokusu'nu bu yayınlandıktan hemen sonra internetten izlesen ne olur sanki? :)
Minnosumu tvde görmek daha çok hoşuma gidiyor :)

Tvye yakışıyor çünkü internete değil bende elimden geldiğince tvden izliyorum onu :love1:

Bu aralar zaten Soner- bahar ciftine taktım her videolarini izliyorum keşke tvde tekrarlari verilse obgzknin :(

Ama bu diziyide hicbiryere koymuyolar bi tek kanald sitesinde oluyor. KANAL D yi bu yüzden sevmiyorum koymalarina izin verir insan :(

Minnosumu tvde görmek daha çok hoşuma gidiyor :)

Tvye yakışıyor çünkü internete değil bende elimden geldiğince tvden izliyorum onu :love1:

Bu aralar zaten Soner- bahar ciftine taktım her videolarini izliyorum keşke tvde tekrarlari verilse obgzknin :(

Ama bu diziyide hicbiryere koymuyolar bi tek kanald sitesinde oluyor. KANAL D yi bu yüzden sevmiyorum koymalarina izin verir insan :(
Kadının doğru düzgün rolü yok bile. İnternetten izlersen diğer sahneleri sarar, onunkileri izlersin. :)

Kadının doğru düzgün rolü yok bile. İnternetten izlersen diğer sahneleri sarar, onunkileri izlersin. :)
Nidaya söyle sen bunu bide.

Valla abisiyim falan dinlemez kafa göz dalar bana.O çilek kokusunu izlemek istiyor bende ona uyuyorum :)

Kalbim egede kaldiyi da seviyor ama çilek kokusu daha baskin 😉

Kalbim Ege'de Kaldı ilk bölüm tekrarıyla bu akşam 20.00'da Kanal D'de yer alacak.

Dizinin son tekrarı ise yarın 00.45'de yayınlanacak.​

Az önce bitirdim ilk bölümü. Güzel dizi olmuş, beğendim zaten bu tarz dizileri severim ben. :D Güzel Köylü ile biraz benzerlikleri vardı.

İlk bölüm çok akıcı bir şekilde ilerledi. Alper Saldıran'ı çok beğendim, baya güldürdü beni. :D

Iraz Nene, Mustafa ve Zeliş'e oyun etmiş meğersem parayı da alamayacaklar, boşanamazlar da, köşeye sıkıştılar. :D Bakalım neler olacak bundan sonra. :)

İkinci bölümün ikinci fragmanı da eğlenceli olmuş bu arada. :D

@Aserat

Az önce bitirdim ilk bölümü. Güzel dizi olmuş, beğendim zaten bu tarz dizileri severim ben. :D Güzel Köylü ile biraz benzerlikleri vardı.

İlk bölüm çok akıcı bir şekilde ilerledi. Alper Saldıran'ı çok beğendim, baya güldürdü beni. :D

Iraz Nene, Mustafa ve Zeliş'e oyun etmiş meğersem parayı da alamayacaklar, boşanamazlar da, köşeye sıkıştılar. :D Bakalım neler olacak bundan sonra. :)

İkinci bölümün ikinci fragmanı da eğlenceli olmuş bu arada. :D

@Aserat
Hele şükür. Bir an izlemeden geçeceksin diye ödüm koptu. Beğendiğine de çok sevindim. Güzel Köylü ile benzerlikleri vardı elbet, ama olacak o kadar. Alper Saldıran ve Oya Unustası'nın da ne kadar uyumlu olduğunu sen de görmüşsündür zaten. Hazır Survivor'ı da bırakmışken her Çarşamba aramıza seni de bekliyoruz o zaman. :D

Hele şükür. Bir an izlemeden geçeceksin diye ödüm koptu. Beğendiğine de çok sevindim. Güzel Köylü ile benzerlikleri vardı elbet, ama olacak o kadar. Alper Saldıran ve Oya Unustası'nın da ne kadar uyumlu olduğunu sen de görmüşsündür. Hazır Survivor'ı da bırakmışken her Çarşamba aramıza seni de bekliyoruz o zaman. :D
Evet uyumlulardı şirin bir ikili olmuşlar. :D Ama Oya Unustası pek aşina olduğum bir isim değil alışabilmem için biraz zaman gerekecek. :D

Yalnız dizinin tekrarları çok da iyi sonuçlar almıyor gibi sanki inşallah düşüş yaşamaz ikinci bölümde.

Evet uyumlulardı şirin bir ikili olmuşlar. :D Ama Oya Unustası pek aşina olduğum bir isim değil alışabilmem için biraz zaman gerekecek. :D

Yalnız dizinin tekrarları çok da iyi sonuçlar almıyor gibi sanki inşallah düşüş yaşamaz ikinci bölümde.
Yok, tekrarlara aldanma sen. Aslında Çilek Kokusu da pek ahım şahım gitmiyor, ama kanalın en çok izlenen dizilerinin arkasına konulduğu için daha iyi sonuçlar alıyor.

Ama Kanal D'de Paramparça veya Kiralık Aşk gibi gün birincisi olan bir yapım yok, bu yüzden KEK'in tekrarları ortalama gidiyor. Hem her boşluğa konuluyor, daha ne yapılabilir ki? Ayrıca yorumlar da çok olumlu. Yani sen gönlünü ferah tut. :D

Yok, tekrarlara aldanma sen. Aslında Çilek Kokusu da pek ahım şahım gitmiyor aslında, ama kanalın en çok izlenen dizilerinin arkasına konulduğu için daha iyi sonuçlar alıyor. Ama Kanal D'de Paramparça veya Kiralık Aşk gibi gün birincisi olan bir yapım yok. Hem her boşluğa koyuyor. Eleştiriler de çok olumlu. Yani sen gönlünü ferah tut. :D
İçimi rahatlattın. :F

Yani ben ilk bölümü beğendim izleyen herkes de beğenmiştir, ikinci bölümde olmasa da (Survivor'dan dolayı) üçüncü bölümde bir sıçrama yapacaktır inşallah. :D

İçimi rahatlattın. :F

Yani ben ilk bölümü beğendim izleyen herkes de beğenmiştir, ikinci bölümde olmasa da (Survivor'dan dolayı) üçüncü bölümde bir sıçrama yapacaktır inşallah. :D
Bence çok haklı bir gerekçe yani. :A

Yaz boyunca AB ve ABC1'de zirveyi kimseye kaptırmayacaktır. Güzel Köylü gibi başarılı olup onun kadar sürerse yeter de artar bile. Gelecek sezon Cumartesi günü iş yapacaktır. :D

Bence çok haklı bir gerekçe yani. :A

Yaz boyunca AB ve ABC1'de zirveyi kimseye kaptırmayacaktır. Güzel Köylü gibi başarılı olup onun kadar sürerse yeter de artar bile. Gelecek sezon Cumartesi günü iş yapacaktır. :D
Umarım dediğin gibi olur. :A

Güllerin Savaşı'ını naptın yayından mı kaldırın pt-2'ye mi attın :D

Umarım dediğin gibi olur. :A

Güllerin Savaşı'ını naptın yayından mı kaldırın pt-2'ye mi attın :D
Ben yapmam, ama Kanal D yapar. Bence bu sezon final yapmalıydı, gelecek sezon ister istemez harcanacak. :X

Tabii ki de dediğim gibi olacak, ZelMus çiftinin tatlılığı bile yeter. :D

2. Bölüm Özeti:
Iraz Nene’nin oyununa gelen Zeliş ve Mustafa boşanmaya çalışıyor.
Düğünden kaçarak Iraz Nene'nin oynadığı oyundan kurtulmayı düşünen Zeliş ve Mustafa çok geçmeden köyden çıkış olmadığını anlarlar. İkisi de kızgındır. Ailelerine bu evliliğin sürmeyeceğini, hemen boşanacaklarını söylerler.

Hatta dilekçeyi ilk kimin vereceğine dair iddialaşırlar. Ancak Iraz Nene boşanmalarına göz yummak niyetinde değildir. İkisine de yeni bir kuralı çıtlatıverir. İkisi de köy ahalisine mutlu çift oyunu oynarken evde birbirlerini delirtip boşanma davası açtırmaya çalışmaktadır. Ancak bu oyunları tatsız bir kazayla sonuçlanır.

Yayın Tarihi: 1 Temmuz Çarşamba / Yayın Saati: 20.00

@denizz19, @Çiğdem-, @EFE UYSAL, @Bully, @vadikızı, @xemrexxx, @cookies

acayip beğendim. zeliş çok güldürdü. :F en başında demiştim nene numara yapıyor diye tahmin ettiğim gibi çıktı. başlasın olaylar. :D

acayip beğendim. zeliş çok güldürdü. :F en başında demiştim nene numara yapıyor diye tahmin ettiğim gibi çıktı. başlasın olaylar. :D
O zaman her Çarşamba aramıza seni de bekliyoruz, beğendiğine çok sevindim. Tutar mı Tutar ve Fabrika Kızı'na da bir bakmanı öneririm. :D