- Reaksiyon puanı
- 4,721
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Yarışmacı gelmeyecek gibi duruyor, başka bir fikrim var.aaa niyeeeee butür formatlar tutuyor 🙂🙂🙂
Yarışmacı gelmeyecek gibi duruyor, başka bir fikrim var.aaa niyeeeee butür formatlar tutuyor 🙂🙂🙂
Yarışmacı gelmeyecek gibi duruyor, başka bir fikrim var.
bak @Yiğitt katılıyor @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @Bully falanda katılır @Mr.At acele etme 🙂🙂🙂Hayırlı olsun programın.
Programın ismi ve formatı güzel olmuş. Şiir ile ilgilenen birisiyim, ne zaman başlayacak? Ona göre yer varsa katılabilirim.
Yer var, yarın 00.00'a kadar 5 kişi daha olmazsa program iptal olacak.Hayırlı olsun programın.
Programın ismi ve formatı güzel olmuş. Şiir ile ilgilenen birisiyim, ne zaman başlayacak? Ona göre yer varsa katılabilirim.
Ne zaman olacak işte, tatile gideceğim ona göre soruyorum?Yer var, yarın 00.00'a kadar 5 kişi daha olmazsa program iptal olacak.
Yarın ki duruma bağlı olarak Eylül gibi olabilir.Ne zaman olacak işte, tatile gideceğim ona göre soruyorum?
Eylül gibi ise yaz beni.Yarın ki duruma bağlı olarak Eylül gibi olabilir.
Yinemi tatil .ssNe zaman olacak işte, tatile gideceğim ona göre soruyorum?
En son geçen yıl yaptım.Yinemi tatil .ss
Ben yillardir evde tatil yapiyorum
Kışın tatile gitcek halin yoktu zaten heralde gecen yaz yapcan[emoji23]En son geçen yıl yaptım.
Abi zaten siz şiir yazmayacaksınız zaten bir şair seçip onun şiirlerini puanlayacaklar.Ben de program için temennilerimi sunuyorum. 20'li yaşlarımda çok aşık oldum, deli gibi şiirler yazardım ama bizden geçti artık. Şiir yazdığım kızda başkasıyla evlendi zaten.
Anlamadım orayı yine.Abi zaten siz şiir yazmayacaksınız zaten bir şair seçip onun şiirlerini puanlayacaklar.
MusicSurvivor'ı biliyor musun orada şarkıcı seçip her hafta şarkı gönderiyorlar. Bunda ise şiir olacak abi.Anlamadım orayı yine.
Eylül gibi.Tam benlik bir format olmuş eğer zamanım olursa ve katılmamda bir mahsur olmazsa katılmayı düşünebilirim
@Mr.At yarışma tahminen hangi ay başlayacak?