♘ AT Yapımdan Yeni Yarışma Programı: "Şiirleşelim"

Mr.At

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,721
Puanı
461
Web Sitesi
gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Yedi hafta sürecek bu yarışmada benle beraber üç jüri+iki konuk jüri yani beş jüri olacak. Seçtiğiniz bir şairi her hafta bir şiirini ister yazı ister varsa yorumlanmış halinde atacaksınız.

Yedi hafta, yedi kişi, yedi şair, yirmi sekize yakın şiir ve bir kazanan olacak!

İsmi hala soru işaretlerini korurken yarışmanın ne zaman başlayacağı belirsiz.
Not: İsim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Gerekli bir not: Formatın "MusicSurvivor" yarışmasına benzediğinin farkındayım, bir de şiir de deneyelim diyorum bu tarz bir formatı. Yoksa formatı çalma gibi bi durum yok, özgün bir program yapacağım.

..::Katılacaklar::..
@Çiğdem-
@Yiğitt
@Tolstoyevski
@ozgur2113
@gözlemci
@adımutlulukk

Açıklama: Yarışma şu anlık iptal olmuştur, gelecek yaz başlaması muhtemeldir.

Son düzenleme:
cnm formatın aynı olması sorun değil ona bakarsan bu forumda sohbet programını ilk sen yyınladın ilk konukta bende vardım ve senden sonra herkes sohbet programı çıkardı 4-5 tane oldu:F:F:F
ama eğlenmemiz önemli yani kimse aynı olup olmamasına takılmaz😉😉

yarışmacımı olsam jurimi olsam karar veremedim:F:F:F

cnm formatın aynı olması sorun değil ona bakarsan bu forumda sohbet programını ilk sen yyınladın ilk konukta bende vardım ve senden sonra herkes sohbet programı çıkardı 4-5 tane oldu:F:F:F
ama eğlenmemiz önemli yani kimse aynı olup olmamasına takılmaz😉😉

yarışmacımı olsam jurimi olsam karar veremedim:F:F:F
yarışmacı :F

sen yazmayacaksın ne de olsa bir şair seçeceksin 7 hafta o şiirlere puan vercez :D

Katılım olmazsa öylece kalacak bi program olacak.
aa ben biz yzacaz sanmıştım :F:F:F

tamam ozaman daha kolaymış ama formatı benim anladığım gibi anlayan çok olucaktır daha açıklayıcı yaz :A:A:A

Şiir bilgim eksilerde olduğu icin yarisamam ama beğendim ben :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi