MusicSurvivor 3.Sezon | 5.Hafta Sonuçları

Helal kardeşim çok doğru söyledin sinir ediyorsun oda kanıyor kötü verecen diye belliki puanlarına hiç bakmamış ben bile dikkat ettim. :A
Saftirik kız @Çiğdem- ben hepsine kötü dedim hangi birine kötü puan verdim seni sinir ediyorum işte Sucuklu yumurta gibisin sen seni yemek çok zevkli ama kokun Üstüme yapışıyor :A
ayy ben sankı size düşük verdim yani sinir ediyorsun ama puanlama yaparken o unsurları dikkate almıyorum tabikide:A:A:A

ayy ben sankı size düşük verdim yani sinir ediyorsun ama puanlama yaparken o unsurları dikkate almıyorum tabikide:A:A:A
Mesela sana büyük 1 verecem, mesela bu sinir etme anla anla. :A :A
indir.png

Şarkım nasıl Çiğdemcim. :D
Bu sefer değiştirmeden atacağım şarkımı :A @Çikordek
dinlemedim henüz dinleyince yorum yaprım @EFE UYSAL 🙂🙂🙂

ayy hadi ordan @denizz19 1 tane düşük diye yorum gelir parçana ve 5 dakıka sonra yeni parçanızla sizlerleyim diye ortaya çıkarsın millet daha o yeni parçayı görmeden sen onuda değiştirmiş olarak racapta görürsünüz parçamı dersin:F:F:F

dinlemedim henüz dinleyince yorum yaprım @EFE UYSAL 🙂🙂🙂

ayy hadi ordan @denizz19 1 tane düşük diye yorum gelir parçana ve 5 dakıka sonra yeni parçanızla sizlerleyim diye ortaya çıkarsın millet daha o yeni parçayı görmeden sen onuda değiştirmiş olarak racapta görürsünüz parçamı dersin:F:F:F
Çiğdemimiz haklı +1000. :D