Bizde öyleyiz ben seni destekliyorum.İhtiyacımız yok bu düete elimizde çok iyi parçalar var şu 2 haftayı atlatayım göreceksiniz.
Bizde öyleyiz ben seni destekliyorum.İhtiyacımız yok bu düete elimizde çok iyi parçalar var şu 2 haftayı atlatayım göreceksiniz.
İnşallah geçen sezondaki gibi yarı final görürüz birlikte.Bizde öyleyiz ben seni destekliyorum.
İnşallah senle beraber çok iyi olacak.İnşallah geçen sezondaki gibi yarı final görürüz birlikte.
Klipten soğudum Handeyi görünce.Şarkının ismi İki Deli olacak. Sözü ve müziği Mert Ekren'e ait. Buyrun bu da klipten ilk görüntü.
@Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @mrt-06 @EFE UYSAL @sokak sanati @Yiğitt @OzaN @ozgur2113
Serdar'ımın karizması yeter.Klipten soğudum Handeyi görünce.
bu düet hem serdar beye hemde handeye baya yarayacak bence serdar bey balımdan sonra hande hanımlada yükselişine devam edicektir yeni nesile popülerlik akzanmak adına iyi hamleler yapıyor 🙂Şarkının ismi İki Deli olacak. Sözü ve müziği Mert Ekren'e ait. Buyrun bu da klipten ilk görüntü.
@Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @mrt-06 @EFE UYSAL @sokak sanati @Yiğitt @OzaN @ozgur2113
kraliçem yeterli hit olamsı içinŞarkının ismi İki Deli olacak. Sözü ve müziği Mert Ekren'e ait. Buyrun bu da klipten ilk görüntü.
Evet Serdar ve Hande birbirlerine ilaç gibi gelecekler inşallah. Merakla bekliyoruz artık şarkıyı ve klibibu düet hem serdar beye hemde handeye baya yarayacak bence serdar bey balımdan sonra hande hanımlada yükselişine devam edicektir yeni nesile popülerlik akzanmak adına iyi hamleler yapıyor 🙂
hande ise kış kış mış hana banaymış kariyerini rezil etmek adına herşeyi denedi şimdi aklı başında bir işe imza atmak üzere on dönemdeki rezilliğini unutturur
serdar beye bu düet ergen kitle gözünde popüler olmak için
hande yenere ise son zamankı rezilliklerini fanlarına unutturmak için 2 sanatçıyada bir yarar sağlayacağı kesin yani
Pis kıskanç. ssTabi canım ne karizma.
Son 2 şarkısı elde patlamıştı ama kraliçenin.kraliçem yeterli hit olamsı için
hayır kraliçem orada zamanında yaptığım müziği beğenmediniz alın size pop müzik demek istediSon 2 şarkısı elde patlamıştı ama kraliçenin.
Sanki Serdar muhteşem gözüküyor, tiplere gel.Klipten soğudum Handeyi görünce.
Geldi Demetçi. ss Gerçi senin Demet Serdar'a gönderme yapmış en son kıskanmıştır tabii düeti.İkisi de bu sene fazla ses getirmedi bakalım bu şarkıyla telafi edecekler mi
Seni etiketleyende kabahat zaten.Sanki Serdar muhteşem gözüküyor, tiplere gel.
Kesin öyledir. Elektronik müzikte patlayınca paşa paşa geri döndü popa.hayır kraliçem orada zamanında yaptığım müziği beğenmediniz alın size pop müzik demek istedi
Geldi Demetçi. ss Gerçi senin Demet Serdar'a gönderme yapmış en son kıskanmıştır tabii düeti.
ay dur ufuk kaçıyor ayşegülü kaçıracak seninle uğraşamamGeldi Demetçi. ss Gerçi senin Demet Serdar'a gönderme yapmış en son kıskanmıştır tabii düeti.
Seni etiketleyende kabahat zaten.
Pis pis dalga geçiyor. ss
Kesin öyledir. Elektronik müzikte patlayınca paşa paşa geri döndü popa.
Karşılık vermese ölürdü sanki. Bu düetten önce Serdar'a laf atması da çok manidar. Serdar ona çıkışında büyük katkısı olan "Bittim" şarkısını verdi insanda vefa olur az.Aman nesini kıskanacak Serdar'ın 'Türkçe müzik bitti' demecine karşılık verdi sadece. Bitmiş olsa Demet, Gülşen vs. yüzbinlerce satmazdı. Madem beceremiyonuz bırakın müziği
Karşılık vermese ölürdü sanki. Bu düetten önce Serdar'a laf atması da çok manidar. Serdar ona çıkışında büyük katkısı olan "Bittim" şarkısını verdi insanda vefa olur az.