MusicSurvivor 3.Sezon | 5.Hafta

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Ve 5.hafta ile yine beraberiz.Bakalım bu hafta kim elenecek?

Sıralama:
DereceŞarkıcıYarışmacı
17Hüseyin KağıtYiğitt
16Cem KaracaBuraK
15Funda Ararvadikızı
14Toygar IşıklıBilly Kane
13Wiz Khalifabatuhankaralar
Final için alınan puanlar:

ŞarkıcıAldığı Puan
Göksel7
Hande Yener7
Emre Aydın3
Seksendört2
Serdar Ortaç2
Kıraç1
Sunucular:

Bu haftanın sunucuları Demet Akbağ ,Shailene Woodley ve Barış Arduç oluyor.

24343977.jpg

1374000585_shailene-woodley-290.jpg

r03b.jpg

OYLAMA:

Yarışmacılar:

YarışmacıŞarkıcı
AhmadGöksel
sokak sanatiTaylor Swift
ozgur2113Seksendört
EFE UYSALEmre Aydın
adımutlulukkBerkay
OzaNAtiye
xemrexxxKıraç
dizi kolikGülben Ergen
denizz19Hande Yener
BullySerdar Ortaç
S.G.A.T.Kayahan
Çiğdem-Burcu Güneş
Jüriler:
Jüriler
Nisa
Tzira
HachiKo
berkann
cookies
Harunnn60
Maskeli Fedai
Aserat
BesaleT
vadikızı
Yiğitt
Not: @vadikızı kalıcı jüri olmuştur.
Not: @mrt-06 isterse oy verebilecek.
Not: Bu hafta iki tane konuk jüri gelecektir.
Not:Şarkılarınızı yarın 21.00'a kadar yollayabilirsiniz

Son düzenleme:
Geçen haftaki pek parlak olmayan sonucun ardından vites yükseltip üst sıraları hedeflemeye başlıyoruz. :):)

Bu haftaki şarkımız Atiye'nin son dönemki hitlerinden, kıpır kıpır bir Nazan Öncel şarkısı "Uyan da Gel":

@Ahmad @sokak sanati @ozgur2113 @EFE UYSAL @adımutlulukk @OzaN @xemrexxx @dizi kolik @denizz19 @Bully @S.G.A.T. @Çiğdem- @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @Yiğitt
Sonunda sevdiğim bir şarkısıyla gelmişsin. :D Yüksek puan sözü veremem tabii ama ilk defa sevdim bir şarkını. :A

En sevdiğim şarkılarındandır, çok iyi bir seçim olmuş. :)

Son kez oy kullanıyorum bu hafta. :D Tabii final zamanı da kullanırım. :A

@OzaN bu şarkıyı çok severim sonunda 10 puan barajını geçeceksin. :D

Sevdiğin şarkılarda da düşük puan vereceksen yandık. :D
Ya şimdi anladın mı benim Yalın'la sana karşı çektiklerimi. :A

Atiye pek dinlediğim bir sanatçı değil bu yüzden biraz gerilerde kaldı listemde ama 1-2 falan vermedim en azından. :A

Uyan da Gel'i araba kullanırken baya dinlemiştim Sonbahar'da sonradan sıkmıştı ama güzel şarkıdır diğer seçimler çok iyi olmazsa ortalama üstünde bir puan verebilirim. :D

Aslında daha sonraki haftalarda kullanmayı düşünüyordum ama bu haftada iyi bir parçayla listede yer tutmak istedim. Gülben Ergen'in söz-müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan yayınlandığı dönemin en büyük hit parçalarından olan "Kandıramazsın Beni" ile 5. haftada karşınızdayız. :)

Şarkı hakkındaki görüşlerinizi bekliyoruz.

@Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @Bully @sokak sanati @berkann @BesaleT @cookies @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @S.G.A.T. @ozgur2113 @Ahmad @GunesinOglu @adımutlulukk @HachiKo @Maskeli Fedai @OzaN @EFE UYSAL @Harunnn60 @Tzira

Aslında daha sonraki haftalarda kullanmayı düşünüyordum ama bu haftada iyi bir parçayla listede yer tutmak istedim. Gülben Ergen'in söz-müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan yayınlandığı dönemin en büyük hit parçalarından olan "Kandıramazsın Beni" ile 5. haftada karşınızdayız. :)

@Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @Bully @sokak sanati @berkann @BesaleT @cookies @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @S.G.A.T. @ozgur2113 @Ahmad @GünesinOglu @adımutlulukk @HachiKo @Maskeli Fedai @OzaN @EFE UYSAL @Harunn60 @Tzira
Çocukluk şarkım. Sana Uçacaksın albümünü çok sevdiğimi söylemiştim. Kandıramazsın Beni tam puanı rahatlıkla alır benden. :X

@Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @Bully @sokak sanati @berkann @BesaleT @cookies @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @S.G.A.T. @ozgur2113 @Ahmad @GunesinOglu @adımutlulukk @HachiKo @Maskeli Fedai @OzaN @EFE UYSAL @Harunnn60 @Tzira
Güzel şarkı diğer şarkılara göre iyi puan verebilirim. :D