MusicSurvivor 3.Sezon | 4.Hafta Sonuçları

En başta tam puan veren ve tüm oy kullanan arkadaşlara teşekkür ediyorum, tam puan ve iyi puan verenler başımın üstünde yeriniz var. :D

Tebrikler. @Bully @EFE UYSAL @denizz19 :X

Bu şarkıyla ilk 3 içinde olurum diye tahmin ediyordum ama 4 haftadır Gülben'in her şarkısına düşük veren bazı kişilerin oyları bu haftada pek değişiklik göstermeyince haliyle ilk 3'te yer alamadık. Sağlık olsun. :)

2.sırada yer alarak final puanı almak çok sevindirici, oy veren herkese teşekkürler. :D

İlk 3 hafta pek iç açıcı sonuçlar alamamıştım ve bu beni üzmüştü. Ama bu haftaki sonuçlar ilerki haftalar için umutlanmama yol açtı bu yüzden mutluyum.

@EFE UYSAL @denizz19 sizleri de tebrik ederim. :)

@batuhankaralar üzgünüm, yine yabancı bir isimle fena gelmedin buraya kadar.

Elenen isim ben olmuşum. Bekliyordum aslında, müzik zevkimin uyduğu şarkıcılar alt sıralarda kalınca kendi kendimi elemiş oldum sağlık olsun :)

Geçen hafta çok kötüydüm ve elenebilirdim az kalsın bu haftada iyi değildim ama iddialı şarkı kullanmadım, yine risk alıp slowla gelmeyi dünşünüyorum. 5. Haftada herkese başarılar. @GunesinOglu All Star açıklayacak mısın?

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@EFE UYSAL ve @Bully un ilk final puan almalarına kendim kadar sevndim gerçekten :love1::love1::love1:

@denizz19 un final puanı alması bu hafta eksik kalsaydın deniz:F
@dizi kolik te ilk final puanını alıcaktı sevincim tam olucaktı yarım kaldı vlla :A:A:A

@xemrexxx in elenmemesine bana düşük vermesine rağmen sevindim kıraç daha çok haftalar devam etmeli 🙂🙂🙂

@batuhankaralar çok üzüldüm hızlı ve öfkeliyle elenmene dahada üzüldüm hak etmedin bence :(:(:(