Sevgi Çiçeği - 2. Bölüm

ayol reytingin kaynağı xemrexxx gelmiş dizi coşar:F galiba gözümde mi,yop-hipermetrop-katarakt hepsi birlikte var @Çiğdem- e baktığıma göre @Aserat:A

@denizz19 @sokak sanati reyting ben de laf aramızda ben bölüm başı 30 bin alıyom çiğdemle selim 15bin:A
Beğendiğin için teşekkürler. :) @xemrexxx
@xemrexxx Görünüşe göre sende pek etki yaratmadın diziye :A
Benim dizim sessiz ama derinden gidiyor. :A @denizz19

@Aserat fazla sessiz ama TT olmamışsın twitterda hala Yabancı konuşuluyor ilk bölüm çok beğenilmiş :D
Çok ahım şahım bir dizi değildi açıkçası, tamamen senin şişirttirmen yüzünden. :A @denizz19

Günler öncesinden reklam yapmana rağmen etkisiz kaldın ben reklamsız yayınladım ikinci bölüm için nefesler tutuldu :A

Günler öncesinden reklam yapmana rağmen etkisiz kaldın ben reklamsız yayınladım ikinci bölüm için nefesler tutuldu :A
Ok. :A

Eline sağlık @Aserat güzel olmuş. :)

Bana ve Deniz'e de küçük bir rol vermişsin :A Kız kurusu lafı da bir yerden tanıdık geliyor sanki. :A

@xemrexxx'in Çiğdem'in peşinden koşacağı günleri de mi görecektik. :A Selim'le didişin durun artık Çiğdem için. :F
ayol reytingin kaynağı xemrexxx gelmiş dizi coşar:F galiba gözümde mi,yop-hipermetrop-katarakt hepsi birlikte var @Çiğdem- e baktığıma göre @Aserat:A

@denizz19 @sokak sanati reyting ben de laf aramızda ben bölüm başı 30 bin alıyom çiğdemle selim 15bin:A
@Bully senin böyle partnerlerin yok diye kıskanma :A:A:A

@xemrexxx senden nasıl kurtulucam onu düşünüyorum burdada geldin başıma kaldın :F:F:F

Ok. :A
sen çekemeyen rakip yapımcılara bakma cnm gayette iyi ilgi görüyor dizin okuyan sevmiş daha ne rakip yapımcılar kıskanıyor :A:A:A

İlk kez okudum @Aserat Emreyi diziye sokman iyi olmuş, renk katmış @Çiğdem-'i seviyor.Bakalım Selim napacak. @xemrexxx :D:F
Beğendiğin için teşekkürler. :) @EFE UYSAL
sen çekemeyen rakip yapımcılara bakma cnm gayette iyi ilgi görüyor dizin okuyan sevmiş daha ne rakip yapımcılar kıskanıyor :A:A:A
Haklısın, kıskananlar çatlasın. :A @Çiğdem-

3. Bölüm Özeti:
Kader, Selim ve Çiğdem'i bir kez daha karşı karşıya getirirken Emre'nin olayları yanlış anlaması işleri karıştırır. Öte yandan Çiğdem'in düşmanı olan Asiye, Selim'i görmek için Yeşilyurt ailesinin evine konuk olur.

İhsan'ın morali yaşananlar nedeniyle bozuktur. Bu da Iraz ve İhsan arasında küçük bir tatsızlığa yol açar. Emre ile Çiğdem ilk buluşmalarını gerçekleştirirken gecenin sonunda yaşanan vahim bir olay genç kızı derinden etkiler.

Bunun yanı sıra Selim ve Asiye ise yaşanan bir olaydan dolayı karakola götürülürken gecenin yapacağı sürprizler henüz sona ermemiştir.

Yayın Tarihi: 25 Haziran Perşembe / Yayın Saati: 19.45

@Çiğdem-, @xemrexxx, @Bully, @denizz19, @vadikızı, @adımutlulukk, @Tzira, @sokak sanati, @EFE UYSAL, @MelankoliK

Son düzenleme: