Sizce 'Kalbim Ege'de Kaldı' ve 'Çilek Kokusu' Nasıl Başlar?

Hangi dizi daha iyi başlar?

• Kalbim Ege'de Kaldı (Kanal D)

Oy: 9 56.3%
  • Çilek Kokusu (Star TV)

Oy: 7 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,931
Puanı
1,061
kalbim-egede-kaldi-cilek-kokusu.png Çarşamba akşamı iki yeni dizi yayın hayatına başlıyor.

Başrollerini Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu ve Celile Toyon gibi isimlerin paylaştığı, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği "Kalbim Ege'de Kaldı" 20.00'de Kanal D'de,

Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mert Ekin Daymaz, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan ve Mahir Günşıray'ın başrollerinde yer aldığı, yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği "Çilek Kokusu" ise 20.30'da Star'da ilk bölümleriyle ekrana gelecek.

Sizce diziler nasıl başlangıçlar yapar? Hangisi daha iyi sonuçlar alır? Beklentileri karşılayabilirler mi? Hangi dizi hangi grupta ipi göğüsler? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kalbim Ege'de Kaldı, Çarşamba 20.00'de Kanal D'de, Çilek Kokusu ise 20.30'da Star TV'de başlıyor!

Peki siz hangi yapımı izleyeceksiniz?

Son düzenleme:
çilek kokusu totalde; kalbim ege'de kaldı ab'de alır.

ben çilek kokusu'nu izlicektim ama tanıtımları abartı buldum. kalbim ege'de kaldı'nın son tanıtımını çok beğendim tercihim kalbim ege'de kaldı olacak çarşamba günleri.

çilek kokusu totalde; kalbim ege'de kaldı ab'de alır.

ben çilek kokusu'nu izlicektim ama tanıtımları abartı buldum. kalbim ege'de kaldı'nın son tanıtımını çok beğendim tercihim kalbim ege'de kaldı olacak çarşamba günleri.
Doğru tercih yapmışsın. :ok:

Çilek Kokusu Kiralık Aşk'a benzer bir dizi.

Ege dizileri yazın iyi reytingler alıyor aslında hangisi daha iyi başlangıç yapar sorusuna gelirsek Kalbim Ege'de kaldı diyorum.:D

Son düzenleme:
Kalbim Ege'de Kaldı, 3 grupta da önde başlar. :D

Merakla bekliyoruz bakalım diziyi. :)

Kalbim Ege'de Kaldı'nın önde olacağını düşünsem de Çilek Kokusu Total'de ipi göğüsleyebilir.

Ama seçimim Kalbim Ege'de Kaldı'dan yana. :)

Çilek kokusu ve kalbim egede kaldiyi izliycem yani 2sini birden izlemeye caliscam inşallah :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanal d nin dizileri tutmaz çilek kokusu tutar bence oyuncuları iyi

ikisi de yaz dizisi kslbim egede tutma şansı yok gibi çilek koşusu klasik romantik komedi 3 -4 reyting garanti başlayacak fazla da yükselemez yazın idare eder

yaz dizisi izlemeyi düşünmüyorum ama gözlemlediğim kadarıyla değerlendireyim star tv 1-0 önde başladı :F:F:F

3 kanaldan 3 yaz dizisi gördük kanal d güneşin kızları fox sen benimsin star tv kiralık aşk bu 3 diziden güneşin kızları ve sen benimsin umut vermeyerek başladılar ve ikiside ağustos ayında bence devam etmeyecek kiralık aşk yaz boyunca idare eder şuan star tv ilk yaz dizisini tutturalak önde başladı bence 3 diziden sadece kiralık aşk yazın idare eder güneşin kızları sen benimsin dizilerinin şansı yok 🙂

yine 2 kanal 2 yaz dizisiyle geliyor bu seferde kazanan star olucaktır
kanal d güneşin kızlarından sonra kalbim egede kaldıylada umut vermez yine 3 reyting üstüne çıkamazlar ama star yine 5 ortalama tutabilir kiralık aşk gibi çilek kokusundada o civar reytingle yaz boyunca idare eder star 2-0 öne geçecek bence küçük tatlı yalancılar da tutar diye bakarsak eğer bu yaz ayının galibi star oldu diyebiliriz daha şimdiden 🙂🙂🙂

Ne Saçma değerlendirme @Çiğdem- :F
neyi saçma beee şuan 3 diziden kiralık aşk sadece yazın idare eder görünüyor çilek kokusuda tutarsa star tv yaz dizilerini tutturan tek kanal oalrak devam edicek ayrıca geriye küçük tatlı yalancılar gibi yine tutucak bir garanti işi daha kalıyor bu yazın galibi star bal gibide :A:A:A

Saftirik deyince inanmıyorlar ne yani Kiralık Aşk tuttu diye Çilek kokusu da tutacak mı anlamına geliyor seri mi bunlar birbirlerini tamamlasınlar :F Güneş'in Kızları 3,5 reytingle başladı diye tutmamış mı sayılıyor haftaya yükselemez mi yani ayrıca Kalbim Ege'de kaldı Güneş'in kızları 3,5 reytingle başladı diye o da mı düşük başlayacak tutarsız kız :A

Saftirik deyince inanmıyorlar ne yani Kiralık Aşk tuttu diye Çilek kokusu da tutacak mı anlamına geliyor seri mi bunlar birbirlerini tamamlasınlar :F Güneş'in Kızları 3,5 reytingle başladı diye tutmamış mı sayılıyor haftaya yükselemez mi yani ayrıca Kalbim Ege'de kaldı Güneş'in kızları 3,5 reytingle başladı diye o da mı düşük başlayacak tutarsız kız :A
show ve atv kanallarının düşük reytinglerine bu sezon kanal d kanalıda eklendi vadiden bile reyting alamadılar star tv ve fox götürüyordu reytingleri ama ne olduysa fox ta çuvallamaya başladı bir ayakta star kaldı yaz ayınada 1-0 önde star başladı 5 reyting daha napsınlar:F

güneşin kızları 3 ortalamayı geçemez kanal d 4-5 ortalamalı dizilere bile sabır göstermeyen bir kanal temmuz ayında 4 reytingi bulamazsa eğer güneşin kızları kesinlikle ağustos ayında bitmiş olur kalbim egede kaldıda 3 ortalama gidicektir millet kanal d kanalında artık dizi izlemiyor yazınmı izleyecek fox unda torpili patladı :F
star hala dimdik devam ediyor ve çilek kokusunun kadrosu kalbim egede kaldına 3 gömlek fazla gelir star 2-0 yapıcak çarşamba akşamı görüşürüz cnm kim yenecek bekle gör :F:F:F