Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle olsun ben tartışmak istemiyorum ben survivoru o gözle izlemiyorum yani olayları bukadar kafaya takmıyorum
ben tek survivoru değil bütün herşeyi bütün gözlerim açık izlerim)))

@HachiKo sen Merve'yi sevdiğin için olaya dahil oldun zaten. Olay Revanın Turabi'ye show yapıyor demesi. O öyle deyince @Maskeli Fedai de.Merve'de show cu dedi.

Büyümeyi bence.:D Özellikle @HachiKo senle alakası yok dediklerinin tahrik olma.:D
Doğru diyosun daha fazla büyütmeyelim ama ne biliyim bende bazı yarışmacıları sevmiyorum ama çoğu insanın gibi kötü laf demiyorum

@-KADİR- aga @beyazsoyunda dedigi gibi Turabi survivor da ben oruç tutacam demedi falan demedi eğer deseydin ajitasyon yapardı.Haber siteleri birbirinde görüp yaymaya başladı

Hala Turabinin sakatligina laf ediyorlar.Adamın ilk gün canının nasıl yandığı ortadaydı konusamiyordu bile

Turabi'nin oruç tutma olayı niye bu kadar büyüdü. Müslüman biri ve gerekliliklerini yerine getirmeye çalışıyor. Bunu aşikarda yapmıyor ki Bu sadece bir tüyo gibi bir şey. Eğer doğru ise gerçekten takdir edilecek bir davranış.

Sanırım laf atanlarda Turabi'nin ne kadar doğru biri olduğunu anladıkları için çamur atmaya çalışıyor. Olay bu kadar basit.:D

Turabi'nin oruç tutma olayı niye bu kadar büyüdü. Müslüman biri ve gerekliliklerini yerine getirmeye çalışıyor. Bunu aşikarda yapmıyor ki Bu sadece bir tüyo gibi bir şey. Eğer doğru ise gerçekten takdir edilecek bir davranış.

Sanırım laf atanlarda Turabi'nin ne kadar doğru biri olduğunu anladıkları için çamur atmaya çalışıyor. Olay bu kadar basit.:D
Aynen bir sayfa daha yazmış Turabi oruç tutmak istedi ama yapım ekibi şartlar uygun değil diye bırakmadı

Adam keza kendiside dile getirmedi oruçluyum diye olayı acite ederek oy istiyor demek çok saçma birşey.Doğruysa helal olsun demek düşer :D

Alta imzamı atarım :) çok iyi açıklamışsın resmen duygularıma tercüman oldun :)

Aynen bir sayfa daha yazmış Turabi oruç tutmak istedi ama yapım ekibi şartlar uygun değil diye bırakmadı

Adam keza kendiside dile getirmedi oruçluyum diye olayı acite ederek oy istiyor demek çok saçma birşey.Doğruysa helal olsun demek düşer :D

Acun kimsenin Merve kadar reklamını yapmadı. Merve'yi destekleyen o arkadaşın bu olaya tepki göstermesi bildiğin çekememezlik. Turabi'nin doğru davranışını yediremiyor kendisine.:D
Hiç muhattap olma bence.:F

çekimleri bitmiş oruçtan bahsediyorlar şakamısın siz
işiniz gücünüz reklamını yapmak hadi diyelim böyle bişey oldu orda oruç tutacak adam sprittizci turabi değil hasandır
bırakın bu işleri

Acun kimsenin Merve kadar reklamını yapmadı. Merve'yi destekleyen o arkadaşın bu olaya tepki göstermesi bildiğin çekememezlik. Turabi'nin doğru davranışını yediremiyor kendisine.:D
Hiç muhattap olma bence.:F
Acun ters köşe yapacak bence geçen seneki gibiGökhan 1.oldu derken Turabi olmuştu :A

@takas aga hasan müslümansa Türabı de müslüman :) Hasan oruç tütmüyor çünkü adam harıl harıl dedikodu yapıyor

Ayrıca striptiz ile ibadetin ne alakası var.Bu kadar saçma mantık görmedim

@takas aga hasan müslümansa Türabı de müslüman :) Hasan oruç tütmüyor çünkü adam harıl harıl dedikodu yapıyor

Ayrıca striptiz ile ibadetin ne alakası var.Bu kadar saçma mantık görmedim
ee o zaman sadece turabi oruç tutar gibi konuşmayacaksınız ki hiç sanmam böyle bişey olacağını Hasan ın efendiliği adamlığı ortada diğeri içinse tam tersi durum ortada :D
çok alakası var bizim dinimizde öyle şeylerin yeri yoktur bilmiyorsun galiba

Aga Hasan hindistan cevizi yiyordu demek mi oruç tutmamış :A @takas

Adam striptiz yapmış zamanında ama sebebini açıkladı mantiklica sonra bırakmış iste hem striptiz yapiyprmunsimdi ona bak

cuma günkü bölümü izledim hasan ne yapmış öyle ya :kiki:
düşeceksin düşeceksin nasıl düşmezsin :D destan yazmış camoka adamım ya :D

Bu oyunda güçten çok parçaları yerleştirmek önemli.

Acun sanki Ünlüler kazansın diye koymuş bu oyunu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...