Damien Duff
Favori Üye
Yani maaşallah her yerden çıkıyorsun ne diyeyim.
bir tek benim dizimde tutturamadı
Yani maaşallah her yerden çıkıyorsun ne diyeyim.
asıl senin dizinde patlama yaşadım ayoll ben forumda ilk önce beni senaryonda kullanan sendin @destere protesto yapmadan önce ilimizi kullanıyordun büyük ilgi görüyordu ondan sonra diğer senaristler beni dizilerine almaya başladılarbir tek benim dizimde tutturamadı
Zaten 2. Bölüm öyle bir şeyerkek kılığındayken diyorum cnm şimdi yanaşırsam sapık sanamzmı beni hahah erkek kılığındayken tüyo alırım ondan nasıl kızlardan hoşlanıyor falan diye
Bu senaryoda sende varsın Iraz ama olmasan daha iyiydi 😱@Çiğdem- her diziye başrol oluyor efendim durduramıyoruz.
neden 8.bölüme kadar rolüm ya aboo çiğdemin düşmanımı beni çiğ çiğ yerSenin rolun 8. Bolume kadar mı ne Çiğdemin kankisi sonra fantastiklik giriyor araya Çiğdeme bişiler oluyor ve onun düşmanı oluyorsun
Aa ne dostu sevgili olun siz
Ütopik bir dunyaya ısınlanma durumu var @Çiğdem- inde ondan dolayineden 8.bölüme kadar rolüm ya aboo çiğdemin düşmanımı beni çiğ çiğ yer
ayol oklavayı aldımı eline aboo
8.bölümden sonra olmucam öylemiÜtopik bir dunyaya ısınlanma durumu var @Çiğdem- inde ondan dolayi
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki varsin düşman olarak8.bölümden sonra olmucam öylemi
Çok saolYine roman gibi yazmışsın senin bu üslübün çok iyi hoş lakin ana temayı anlayamıyoruz . Ben beğendim belkide roman havası tarzında yazarsın hikayenin amacı birkaç bölüm sonra ortaya çıkar,genel olarak iyiydi emeğine sağlık.