aman sen olumlu yorum emre efendi😉erkek kitleye hitap ederse sonu kaçak gibi olur![]()
aman sen olumlu yorum emre efendi😉erkek kitleye hitap ederse sonu kaçak gibi olur![]()
Aynen ben de yeni gördüm.Dizinin konusu belli değil ama Gürkan Uygun, Süreç Film ile dizi yapacak yine. @takas @ABAY_06 @Polat Şaşmaz
bu konudakı rolde yer almayacakmı yaniDizinin konusu belli değil ama Gürkan Uygun, Süreç Film ile dizi yapacak yine. @takas @ABAY_06 @Polat Şaşmaz
Yeniden çalışacaklarını biliyordum ama içeriğini bilmediğim için konu açmaya gerek duymadım. Diğer oyuncular belli olunca artık.Aynen ben de yeni gördüm.![]()
Belli değil.bu konudakı rolde yer almayacakmı yani![]()
Ben de sadece süreç filmle gürkan uygunun aynı dizide olacağını gördüm, efsane yazmış.Yeniden çalışacaklarını biliyordum ama içeriğini bilmediğim için konu açmaya gerek duymadım. Diğer oyuncular belli olunca artık.
Belli değil.![]()
Efsane kim.Ben de sadece süreç filmle gürkan uygunun aynı dizide olacağını gördüm, efsane yazmış.![]()
Güzel bir iş olursa izleriz.Dizinin konusu belli değil ama Gürkan Uygun, Süreç Film ile dizi yapacak yine. @takas @ABAY_06 @Polat Şaşmaz
Süreç Film'in sahibinin attığı twitti, ne demek istedi anlamadım.Efsane kim.![]()
Dün gece atmış twiti, sen ne zaman gördün?Süreç Film'in sahibinin attığı twitti, ne demek istedi anlamadım.![]()
Yeni gördüm ben, 23 saat önce yazmış.Dün gece atmış twiti, sen ne zaman gördün?![]()
Onu soruyorum işte 23 saat geriye mi gittin?Yeni gördüm ben, 23 saat önce yazmış.![]()
Aynen yeni gördüm.Onu soruyorum işte 23 saat geriye mi gittin?![]()
Yeni gördüğünü anladım. Twitter'da 23 saat geriye kadar gidip haberi öylemi gördün, onu soruyorum.Aynen yeni gördüm.
Dizi hakkında biraz bilgi vereymiş iyiyimiş. 😎
Yok, Asena Bülbüloğlu twittlemişti sanırım.Yeni gördüğünü anladım. Twitter'da 23 saat geriye kadar gidip haberi öylemi gördün, onu soruyorum.![]()
Retweet'tir o.Yok, Asena Bülbüloğlu twittlemişti sanırım.Oradan gördüm, yanlış hatırlamıyorsam.
![]()
Twitter bilmem, anlamam.Retweet'tir o.![]()
Ali kimse onu takibe al kadronun geri kalanını öğrenirsin.Twitter bilmem, anlamam.
Öyle TT listesine bakıyorum.![]()
Salla, sen açarsın biz okuruz.Ali kimse onu takibe al kadronun geri kalanını öğrenirsin.![]()