Diriliş Ertuğrul İle İlgili Yeni Çarpıcı Bilgiler!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul hakkında Gökhan Atalay İha'ya açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar TRT1'de yayınlanan Aşkın Yolculuğu Yunus Emre dizisinde rol alan Gökhan Atalay, Diriliş Ertuğrul'un gün değiştereceğini ve dizinin ilk sezonunun 70 ülkeye satıldığını ve Eylül'den itibaren yayınlanmaya başlayacağı kaydetti.

Dizinin Şampiyonlar Ligi maçları yüzünden gün değiştireceği iddia ediliyor.

Diriliş Ertuğrul yeni sezonuyla 15 Eylül Salı günü TRT1'de sezonu açıyor.

diriliş-ertuğrul-dizisi.jpg

Son düzenleme:
Bu durum Poyraz Karayel için çok iyi oldu. O da gün veya saat değiştirmezse yeni sezona 1. olarak başlayabilir belki. :Z

Bu durum Poyraz Karayel için çok iyi oldu. O da gün veya saat değiştirmezse yeni sezona 1. olarak başlayabilir belki. :Z

Umarım Kösem'den kaçarken Aşk Yeniden ezmez Diriliş'i. :A
Kaçmakla ne alakası var çakışmasın diye değiştirildi, çok da doğru karar olmuş.:A Poyrazda düşer Kösem gelirse.

Gün değişimi mantıklı karar. Çünkü Köşüm Sultan kesin Çarşamba olur ve iki böyle büyük bütçeli tarih dizisi karşılacak olması büyük riskti. Sezon ortası değişiklik yapmak yerine en baştan farklı günde başlaması güzel düşünülmüş. Bu sezon devamlı 9-10 reytingle A/B'nin en güçlü işi oldu, yeni sezonda ne yapacak bakalım.

Diriliş'in Kösem'den veya başka bir diziden endişelenmemesi lazım, hem Filinta'nın günü değişirse durumu tehlikeli olabilir.
Aynen Filintayı düşünürler, bence değişmeyecek günü kalır çarşambada ben hala Kösemin Perşembe olacağını düşünüyorum. :D

bence değişilik on numara oldu aşk yeniden her ne kadar güzel olsada onun izleyici kitlesiyle dirilişin izleyici kitlesi farklı diriliş en fazla özcanın dizisini etkiler

star kösem sultanı çarşambadan başka bir güne koymaz bence

bi de şöyle bir şey arkadaşlar bu sezon trt şampiyonlar ligi maclarını yayınlıyaçak o nedenle olabilir

Salı olması bence çok daha iyi olmuş, Kösem bencede çarşamba olacak gibi, yeni sezondada başarılar diziye:)

Gününün değişmesi çok saçma ve mantıksız. Zaten tutan bir işin gününü değiştirmek hangi mantığa sığar. Yok kösem sultan gelecekmiş :) gelsin zaten senin belli bir kitlen var ne gerek var gün değişikliğine. Şahsen ben gün değişeceğini zannetmiyorum.

Gün konusunda şu an için Vadi, sungurlar ve ekip 1çok iyi adamlar da gün değişikliği diye bir şey yok yıllardır aynı gün devam ediyorlar.