Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RevaN adam dun kaburgasini vurdu hala adamın dakatliguna inanmıyorum demek büyük vicdansizlik .Turabinin yüz hatlarına bak nasıl aci çektiğini görürsün.Turabi sakat olmasaydı Hakan ve Doğuyu oraya gomerdi keza gömdü de :)

Ayakla kaldırmasından ne var anlamadım bir anlik acıya dayanır bu adam öyle kaybederse ağlayacak tiplerden değil.Azıcık vicdan :)

@RevaN adam dun kaburgasini vurdu hala adamın dakatliguna inanmıyorum demek büyük vicdansizlik .Turabinin yüz hatlarına bak nasıl aci çektiğini görürsün.Turabi sakat olmasaydı Hakan ve Doğuyu oraya gomerdi keza gömdü de :)

Ayakla kaldırmasından ne var anlamadım bir anlik acıya dayanır bu adam öyle kaybederse ağlayacak tiplerden değil.Azıcık vicdan :)
Turabinin yüzüne bakarken gördüğüm tek şey oyunculuk. Benim vicdanım rahat. İçimden geçenleri söylüyorum. O adamın hiçbir şeyi yok, numara yapıyor.

Ona bakarsak bende diyorum Mervenin milli kosudaki sakatlanması da numara ve şov yaparak yarısı tamamlıyor @RevaN

Ulan adamın kaburgasini çatlamış o kadar şişmiş ki karin kaslarını örtüyor.Hala adam numaraci diyor Turabi salak mi orda kaburgam kaburgam diyerek elensin.Ya Acun gonderirse. Kaldı ki dun doktor iğne yaptı :)

Eğilmek ayağıyla kaldırmaktan daha acı verir.Ayakla fazla aci olmaz :)

Hakan, Merve'yi yazdı.

Merve'de Hakan'ı yazar.

Doğukan, Hakan'ın ismini yazdı.

Ona bakarsak bende diyorum Mervenin milli kosudaki sakatlanması da numara ve şov yaparak yarısı tamamlıyor @RevaN

Ulan adamın kaburgasini çatlamış o kadar şişmiş ki karin kaslarını örtüyor.Hala adam numaraci diyor Turabi salak mi orda kaburgam kaburgam diyerek elensin.Ya Acun gonderirse. Kaldı ki dun doktor iğne yaptı :)

Eğilmek ayağıyla kaldırmaktan daha acı verir.Ayakla fazla aci olmaz :)
Acuna bildirmek istemese eliyle tutmaz. Tmm o tam bir savaşçı. Helal.

Yarin Nusret odulu var.Dogu kesin elenmis.New York odulu olsa bi ihtimaldi ama %100 Dogu elendi.

Acun bireysele donulmeyecek dedi. 2 kisi nasil bi savas verecek merak ediyorum.

@olizvel Hakanla Turabinin oynadığı ilk oyunda sanki dalavere yapıldı.Full hakani gösterdiler sonra baktık Turabi yüzüyor ne dersin

Aslan Aslan

TURABİ ORUÇ TUTMAK İSTEMİŞ Ancak adada aykırı kişiliği ile tanınan Turabi'nin oruç tutmak için girişimde bulunduğu, bu durumun ortaya çıkması üzerine program yapımcılar tarafından uyarıldığı öğrenildi. Turabi'nin bu uyarıları dikkate alıp almadığı ise bilinmiyo

@sokak sanati @beyazsoy @Bully @olizvel @Billy Kane @ABAY_06 @sürgünüm @eskici @Yiğitt @-KADİR- @china_shangai @EFE UYSAL @papuleoo

Son düzenleme:
@olizvel Hakanla Turabinin oynadığı ilk oyunda sanki dalavere yapıldı.Full hakani gösterdiler sonra baktık Turabi yüzüyor ne dersin

Aslan Aslan

TURABİ ORUÇ TUTMAK İSTEMİŞ Ancak adada aykırı kişiliği ile tanınan Turabi'nin oruç tutmak için girişimde bulunduğu, bu durumun ortaya çıkması üzerine program yapımcılar tarafından uyarıldığı öğrenildi. Turabi'nin bu uyarıları dikkate alıp almadığı ise bilinmiyo

@sokak sanati @beyazsoy @Bully @olizvel @Billy Kane @ABAY_06 @sürgünüm @eskici @Yiğitt @-KADİR- @china_shangai @EFE UYSAL @papuleoo
Bugunku oyunda bence de dalavere vardi da yapcak bisi yok artik.Merve ufleyerek ucurdugu Begum'e en kritik sayilari verdi.Zaten bu kadar onemli bi virajda boyle bi oyun bastan haksizlik.

Habere de inanmiyorum.Nedenini sorma. 😉 Bu aralar Merve'ye hayalet amcali sacma sapan haberler cikarken Turabi'ye boyle bi haber cikmasi da ilginccc.

@Maskeli Fedai bence ramazana kalmadan bitmeliydi survivor en azindan hizli cekimlere erken gecip cekimleri bitirmeliydi final kalirdi sadece ramazana

Bu haber doğru değildir, acun buna karsi çıkacak adam değildir zaten ödül oyunlarını kaybetsin turabi arkadaşlarına da oruç tutturur ))

Benim aklıma geldi aslında bunlar orucu napacak diye ama tutmazlar. :D

Seferide değiller ama tutmaları uygun değil.

@olizvel Hakanla Turabi oynadığında mera full Hakanı gösterdi sonra baktık Türabı denize dusmus.Yani düşüş anı gosterilmedi.Suphelwnsim açıkçası

@beyazsoy @sokak sanatı @eskici

Haber tüm internet sitelerinde var.Bence doğrudur ya ama tutmamasil lazim

@eskici bence de bitmeliydi gecen yıl ki gibi bitecekti iste.Subattan beri survivor izlemek sıktı beni

Turabinin fanları da kendi gibi acitasyondan oy toplamaya çalışıyorlar. He Turabi oruç tutmak istemiş de yok bilmem ne.

1. Yav bir kere onlar ayın kaçı onu bile bilmiyorlar.

2. Oruç tutmak isteyen kimseye söylemeden tutar. Oradaki 450 kişiye sen oruç tutacağım diyorsan direkt oynuyorsundur zaten.

Turabinin sona yaklaşırken acitasyon, gözyaşı ile reyting aldığını cümle alem biliyor.

Kaburgan ağrıyorsa bugünkü oyunda nasıl oynuyorsun peki? Üstelik oyun yerlerde sürünmelik bir çamur oyunu.

Bana bunlarla gelme Kurabiye.

@RevaN Turabinin kendisi oruç tutacam deniyor ki zaten haber sitelerine düşmüş haber.Eğer Turabi acitasyon yapıyorsa zaten izlediğimiz bölümlerde söylerdi ben orucun diye :)

Yav bi git isine ya Merve Aydının acitasyonla nasıl 1.olduğunu bilmiyoruz sanki.Yok ben en güçlüyüm bilmem ne zirvaliklari ardından olimpiyat görüntüsü .Yok ben olimpiyatlara hazirlanacam yok bilmem ne.İnsanların değerlerini ayaklar altına alan arkadan konuşan insanların suratlarina söyleyemeyen bir kız iste.Duygu sömürüsünün almasını yapıyor buna ne diyorsun peki

Halen Turabi sakat değil diyebiliyprsun.Merak ediyorum tuttuğun oructa samimi misin acaba

Yok ben olimpiyatlara gidecem bilmem ne ulan gideceksen ne isin var survivor da survivorla olimpiyatlarin ne alakası var.Fanları da eski görüntüleri paylaşarak oy alma peşinde zaten :)

Ekside birisi yazmış bence gayet de hakli

survivor'a katılarak geçen sene 2014 avrupa atletizm şampiyonasını, bu sene de 2015 avrupa oyunları ve 2015 dünya atletizm şampiyonası'nı kaçıran atlet (!).

t-shirtünde 1.58.64 yazıyor. 2012 olimpiyatlarında 6.lığı elde edebilecek bir dereceydi bu. benim merak ettiğim en iyi derecesi 2.00.33 olan biri rakipleri iki senedir her yediğine, yaptığına dikkat edip sürekli antrenman yaparken iki senedir adada yatıp bu dereceyi nasıl yapacağı.

Yani demek o ki olimpiyat ayağına paraları al sonra bir daha da yüzücü Derya gibi Türkiyeye gelme :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...