bunda akrar kıldın demek çokta fark etmez aslında çünkü 2 şarkıda birbirine yakın kaliteler buda olur yanı benden yine iyi puan alırsın gibi görünüyorYarışmanın 3.haftasındaki şarkımız, 2009 yılına damga vuran şarkılardan biri olan "İki Gözüm" oluyor.
@Ahmad @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk @OzaN @xemrexxx @dizi kolik @denizz19 @S.G.A.T. @Çiğdem- @Billy Kane @ozgur2113 @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Maskeli Fedai @Aserat @mrt-06 @Yiğitt
3.haftadan erken kullanmışsın tatlım ama 2.haftadakı sıkıntıdan sonrada bu haftayı rahat geçirip toparlanmak adına iyi seçim olabilir ilk hafta abaya yaktım gibi yine iyi puan alırsın benden bu hafta gibi görünüyor 🙂🙂🙂Ve benim bu haftaki şarkım ise Gülben Ergen'in yine bir döneme damgasını vuran "Lay La Lay La Lay" şarkısı. İddialıyız, kararlıyız. 🙄
@Bully @sokak sanati @denizz19 @Yiğitt @adımutlulukk @Çiğdem- @Nisa @BesaleT @S.G.A.T. @cookies @xemrexxx @EFE UYSAL @Cengo @Tzira @HachiKo @Billy Kane @batuhankaralar @Maskeli Fedai @Aserat @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @berkann
Çok beğendim, iyi bir puan gelir benden.Yarışmanın 3.haftasındaki şarkımız, 2009 yılına damga vuran şarkılardan biri olan "İki Gözüm" oluyor.
bildirim gelmiyi yanlız kopyaladın mı etiketleriBu haftaki şarkım Maroon 5 ile Wiz Khalifa'nın düeti olan Payphone
@Bully @sokak sanati @denizz19 @Yiğitt @adımutlulukk@Çiğdem- @Nisa @BesaleT @S.G.A.T. @cookies @xemrexxx@EFE UYSAL @Cengo @Tzira @HachiKo @Billy Kane @dizi kolik @Maskeli Fedai @Aserat @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @berkann
Kopyaladım gelmiyor öyle olunca da konu üstte olunca görürlerbildirim gelmiyi yanlız kopyaladın mı etiketleri
şarkıyı buraya paylaşmakla birşey olmuyor özelden @Cengo ya paylasıcaksın racap sürenle birlikte ama burya paylaşanlar racapı cengoya bildirmedikleri için şarkıları belli olmasına rağmen beklemek zorunda kalıyoruz@OzaN şarkını yollamayı unutma
@adımutlulukk @dizi kolik siz de unutmayın
@sokak sanati @Ahmad @ozgur2113 siz de unutmayın
Ben yolladım zaten
beyazgelincik dizi müziği ilgi görmemişti ama zerda görür herhalde haftayada bir istanbul masalımı geliyor yoksabu haftaki şarkım efsanetül mefsane taş duvarlar @Bully nin pointini beklerim
@Çiğdem- @Nisa @dizi kolik @cookies @vadikızı @OzaN @Tzira @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @adımutlulukk @ozgur2113 @denizz19 @Cengo @BesaleT @Yiğitt @MelankoliK @S.G.A.T.@Billy Kane @EFE UYSAL @Ahmad @berkann @Aserat @HachiKo @Cengo
KIZ BU Dİziyle senin polat totoşu aynı gün değil miydi nasıl izliyordunbeyazgelincik dizi müziği ilgi görmemişti ama zerda görür herhalde haftayada bir istanbul masalımı geliyor yoksa
türkiyede hala en iyi dizi müziğidir ya harika birşeydi aşk masalı