Kurtlar Vadisi 13.Sezon Finali (263.Bölüm) Yorumları

Lan bu zibudiler nerden cikti usta zor dayaniyor simdi hepsinin agzina ...

İmkansız ama zaten son cümlede yazdım bu senaristler yapar mı yapar :)

Dediğin gibi cahit bunları yaparsa bu deve kulak kalır.
ayol 2 elin bağlı hemde yanlara açık nabzını durduramazsın bu şeye benziyor ölmüş bir adamın canlanmasıyla aynı şey malesef vadide bu sezon özellikle gerçekçiliğe pek önem vermiyorlar 🙂🙂🙂

ama hepimiz andreinin yaşamasını istiyoruz yaşasında nasıl yaşıyorsa yaşasın artık bu sefer senaristlere birşey söylemem:F:F:F

Leyla bugun sansinida fazlaca zorladin dur bakalim nerden darbeyi yiyeceksin

polat 1 dakıka sonra gidiyor cnm diğer adamlarda 2-3 dakıka sonra gider orda belemezki 5 dakıka nefesini tutsa yeter ateş havuzun altında yakamaz onu adamlar çıkıncada çıkar havuzdan ama yanıcak yanı büyük ihitmal yanmıs şekilde olucak ayrıca eski vadide polat 5 dakıka falan nefesini tutuyordu andreide tutar :F:F:F
kesin konuşuyorsun yine tilki öldü bence😉

Ya tilki ölmesin ben bütün saçmalıklara razıyım. Öyle bir adamın bu kadar basit ölmesi benim zoruma gidiyor.

polat eski vadide şevkonun elinden nasıl kaçtı cnm 5 dakıka falan suda nefesini tuttu andreide tutar ayrıca yanmış olur andrei ozaman kimse andrei nasıl çıktı demez yanmıs olması tepkileri örter

ayrıca imkansızlara gelirsek eğer cnm cahit 2 eli bağlı nabzını durdurdu imkansız olan şey budur :A:A:A
yapma allah aşkına o ateşin içinden nasıl çıkacak tilki:D

ölmedi cnm suyun altında nefesini tutsa yeter ateş ona zarar vermez polat hemen gitti diğer adamlarda gidince andrei oradan çıkar büyük ihtimalle bölümün son sahnesinde andrei ortaya çıkıcak ama yanmış şekilde olucak maleef karizma çizilebilir :F:F:F

leylanında son sahnede ölüceği malesef kesinleşti gibi andrei leylayı öldürücek gibi görünüyor inş son sahne olmaz diyecem ama öyle görünüyor 🙂🙂🙂
çiğdem kesinleşti gibi yorum yapma pusata demiştin ölecek diye
bak ölmedi 😉😉

çok heyecanlandım yerimde duramıyorum gizem tavan yaptı bu ne biçim bi final be yazıklar olsun sizin yapıcağınız sezon finaline

Adam tekneyle acildi ben burda yusuf yusuf ne olacak nerden nasil kimlere ne sekilde darbe gelecek bilum bitti ben daha cozemedim

o sahnenin çekilmesiyle leylanın öldüğü kesinleşti bence andrei hortlak gibi çıkıcak leylanın karşısına kızı öldürmesine bile gerek yok bööö dese leyla geberir gider yüreğine inicek kızın hahaha :F:F:F
hangi sahnenin çekilmesi ile leyla ölmeyecek göreceksin bak
tilkinin öyle çabuk çıkması sahneye saçma olur🙂🙂

@-KADİR- @Master.1000 @vadikızı @papuleoo @nberkayozer @Amoureux @china_shangai @Çiğdem-

konudaki arkadaşlar sezon finali konusunu coşturalım güzel yorumlarla

Valla bu fragmanlardan sonra böyle bi bölümü hiçb beklemiyodum süper ya işte benim almak istediğim duygu bu sezon finali duygusu yani final havası veriyor bu da bu işin olduğunu gösteriyor
kesinlikle geçen senenin sezon finaline bin çeker helal olsun valla şaşırttılar fragmanlara koymamışlar demek bazı şeyleri

Necati Şaşmaz ne karizma adam be Allah nazarlardan korusun gerçekten müthiş yakışıklı karizmatik Nagehan yengemiz çok çok şanslı böyle hem müthiş karakterli bi insan hemde harika ötesi bir karizma bulunmaz söylim

İnşallah hemen bitmez en az 23.45 e kadar bölümün devam etmesi lazım

@-KADİR- aga senin de tüyo yattı artık vadi ile ilgili kesin hiçbişey yoktur :D
tilkiye de elvada dedik bakalım neler olacak

sezon finali kötü gidiyor malesef fıragman dısında tek işe ayrar şey aynuranın kavgası ama koskoca vadinin sezon finali kız kavgasıyla efsane olmamalı son sahnede zaten leyla ölürse incir ağacını dikerler sezona çünkü andreinin ölmediği ve son sahnede ortaya çıkıcağı kesin gibi :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato