ayol 2 elin bağlı hemde yanlara açık nabzını durduramazsın bu şeye benziyor ölmüş bir adamın canlanmasıyla aynı şey malesef vadide bu sezon özellikle gerçekçiliğe pek önem vermiyorlar 🙂🙂🙂İmkansız ama zaten son cümlede yazdım bu senaristler yapar mı yapar
Dediğin gibi cahit bunları yaparsa bu deve kulak kalır.
kesin konuşuyorsun yine tilki öldü bence😉polat 1 dakıka sonra gidiyor cnm diğer adamlarda 2-3 dakıka sonra gider orda belemezki 5 dakıka nefesini tutsa yeter ateş havuzun altında yakamaz onu adamlar çıkıncada çıkar havuzdan ama yanıcak yanı büyük ihitmal yanmıs şekilde olucak ayrıca eski vadide polat 5 dakıka falan nefesini tutuyordu andreide tutar![]()
yapma allah aşkına o ateşin içinden nasıl çıkacak tilkipolat eski vadide şevkonun elinden nasıl kaçtı cnm 5 dakıka falan suda nefesini tuttu andreide tutar ayrıca yanmış olur andrei ozaman kimse andrei nasıl çıktı demez yanmıs olması tepkileri örter
ayrıca imkansızlara gelirsek eğer cnm cahit 2 eli bağlı nabzını durdurdu imkansız olan şey budur![]()
çiğdem kesinleşti gibi yorum yapma pusata demiştin ölecek diyeölmedi cnm suyun altında nefesini tutsa yeter ateş ona zarar vermez polat hemen gitti diğer adamlarda gidince andrei oradan çıkar büyük ihtimalle bölümün son sahnesinde andrei ortaya çıkıcak ama yanmış şekilde olucak maleef karizma çizilebilir
leylanında son sahnede ölüceği malesef kesinleşti gibi andrei leylayı öldürücek gibi görünüyor inş son sahne olmaz diyecem ama öyle görünüyor 🙂🙂🙂
o sahnenin çekilmesiyle leylanın öldüğü kesinleşti bence andrei hortlak gibi çıkıcak leylanın karşısına kızı öldürmesine bile gerek yok bööö dese leyla geberir gider yüreğine inicek kızın hahahakesin konuşuyorsun yine tilki öldü bence😉
hangi sahnenin çekilmesi ile leyla ölmeyecek göreceksin bako sahnenin çekilmesiyle leylanın öldüğü kesinleşti bence andrei hortlak gibi çıkıcak leylanın karşısına kızı öldürmesine bile gerek yok bööö dese leyla geberir gider yüreğine inicek kızın hahaha![]()
Bence ölmemiştir. 3 dakika nefesini tutsa Polat ve Cahit gittikten sonra çıkmıştır.Tilki gibi bir efsaneye bu ölüm olmaz.
aga konuda yazınca kimse olmuyor kendi kendime konuşuyomuş gibi oluyorum ve konsantre olamıyorum@takas aga yine kayboldun sen
aga nerdesin yaBence ölmemiştir. 3 dakika nefesini tutsa Polat ve Cahit gittikten sonra çıkmıştır.![]()