MusicSurvivor 3.Sezon | 2.Hafta

Bu arada @BesaleT'e katılıyorum @Cengo. Bu üçüncü sezonun finalini Hazal Kaya'mmm, Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yapsın. :love1:
serenaymı ıyyyyyyyyyyy:ppp: finalde ben olmazsam alın onu ben olduğum yere o kızı sokmam kesinlikle :F:F:F

Bu arada @BesaleT'e katılıyorum @Cengo. Bu üçüncü sezonun finalini Hazal Kaya'mmm, Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yapsın. :love1:

Kız yok ben Kadir'in derdin de değilim. :F Ay @Çiğdem-'e yakınıyorum burada iki dakikada hepimizin kısmetini bağladı diye. Belki bugün forumda yeni bir yakışıklı üye ile tanışacağız. :bhr: Ne malum? :A
:F:F:F:F:F

Bir de burada paylaşalım şarkımızı belki görmeyenler olmuştur. :D

0-53-1:53 racap isteyen göz atabilir diye başarılar herkese :bhr:
biz aşkı meleklerden çaldık parçasını paylaşmıştım zor haftalara saklama kararı alıp değiştiriyorum tabi yine başka bir iddalı parçayla geliyoruz eflatun ve burcu güneşten nefis düet çıkmaz sokaklar:love1:
@Nisa @Tzira @HachiKo @cookies @berkann @Aserat @Maskeli Fedai @Ahmad @Cengo @BesaleT @Harunnn60 @Yiğitt @Bully @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk @xemrexxx @vadikızı @dizi kolik @denizz19 @S.G.A.T. @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN
Bu da çok erken gibi ama benlik sıkıntı yok iyi puan gelecektir :D

Bu da çok erken gibi ama benlik sıkıntı yok iyi puan gelecektir :D
risk alamam cnm seçtiğim parça kağıt üstünde bu haftayı garantilemeli ama bende şöyle birşey yaptım diğer iddalı parçalarımın arasında hafif kalan parçayı çıkardım çıkmaz sokaklar son kalan haftalarda elimde olan parçaların hepsinden düşük seviyede iyi puanları bekliyoruz tabikide
bu güzel çifte puanları esirgemeyin :A:A:A

risk alamam cnm seçtiğim parça kağıt üstünde bu haftayı garantilemeli ama bende şöyle birşey yaptım diğer iddalı parçalarımın arasında hafif kalan parçayı çıkardım çıkmaz sokaklar son kalan haftalarda elimde olan parçaların hepsinden düşük seviyede iyi puanları bekliyoruz tabikide
bu güzel çifte puanları esirgemeyin :A:A:A
Bence bu şarkı birkaç parçasından çok daha iyi :D ama sen bilirsin :A

Burcu Güneş'i umarım harcamazsın :D
vlla sıralamarda tercihleri henüz yapmadım ama final dahil 15 parçamı çıkardım listeye ve şöyle bakıyorumda zayıf diyebiliceğim 1 parça bile yok tabi kimin ne zaan eleneceği belli olmaz ama listem gayet sağlam ben böyle 10 tane parça değiştirsem şuan hepsine erken yorumu yaparsın o şekilde yani :A:A:A

0-53-1:53 racap isteyen göz atabilir diye başarılar herkese :bhr:
biz aşkı meleklerden çaldık parçasını paylaşmıştım zor haftalara saklama kararı alıp değiştiriyorum tabi yine başka bir iddalı parçayla geliyoruz eflatun ve burcu güneşten nefis düet çıkmaz sokaklar:love1:
@Nisa @Tzira @HachiKo @cookies @berkann @Aserat @Maskeli Fedai @Ahmad @Cengo @BesaleT @Harunnn60 @Yiğitt @Bully @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk @xemrexxx @vadikızı @dizi kolik @denizz19 @S.G.A.T. @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN
Tam puan alma ihtimali yüksek benden bana da biraz erken kullanmışın gibi geldi. :D

Bulamadan daha az iddialı bir parça :A