Gardaşım benim adımamı seviniyorsun yoksa konuşmayalı sende mi Merve'ci oldun?@sürgünüm Merven birinci oldu.![]()
Diğer Ünlüler'i görünce Merve iyidir sende destekliyosun daha ne olsun.Gardaşım benim adımamı seviniyorsun yoksa konuşmayalı sende mi Merve'ci oldun?![]()
Tamam da bizimkiler Dominik vatandaşı değiller ki?@sürgünüm belki Donimikten pasaport istemiyordur ABD. Valla dediğin mantıklı. Bir prosedür vardır her halde.
Bu arada Son 5 kişi kaldıktan sonra 1. Olan ismin isim söyleme hakkı bitirildi.![]()
Bugünde Merve'm kazandı 3 gündür çok mutluyum.Diğer Ünlüler'i görünce Merve iyidir sende destekliyosun daha ne olsun.Hasan'la beraber finalde olurlar.
![]()
Kesin değil ama yüzde 99 gitti bence.Aga süpersin süperkantini kapattılar bakamamıştım süper oldu
![]()
Aynen gitmesi daha iyi olucak kendisi için ayakları gitmiyor çok ağır kalıyor oyunlarda evet hayal kırıklığı oldu sakatlığında bunda etkisi çok büyük.Gitsin hiç mücadele edemiyor. Bu sezon hayal kırıklığı yarattı.
Acun açıklamadı mı yaniKesin değil ama yüzde 99 gitti bence.
Birleşme partisinde Turabi ile yaptığı dedikodudan sonra gözümden düştü.Aynen gitmesi daha iyi olucak kendisi için ayakları gitmiyor çok ağır kalıyor oyunlarda evet hayal kırıklığı oldu sakatlığında bunda etkisi çok büyük.
İzlemiyorum reklam dönüşü açıklar galiba Acun .Acun açıklamadı mı yani![]()