'Arka Sokaklar' Final Yapıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga dizi seneyede devam edecek. Adamın yazıp yazmamasi önemli değil. İstersen konuyu değiştir 376.Bölüm sezon finali olacak. Yanlış değilsem 26 Hazirana denk geliyor.
Türker İnanoğlu'nun 10. yılında bitirme hevesini biliyorum. Beyazıt Öztürk final dedi sadece ben yanlış duymuş olamam, bununla ilgili twitter'da onlarca yorum var. Tabii dil sürçmeside olabilir. :)

Konuyu niye değiştireyim, böyle şeyleri tasvip etmem. Altı üstü bir konu yanlışsa kilitlenir. :)

Türker İnanoğlu'nun 10. yılında bitirme hevesini biliyorum. Beyazıt Öztürk final dedi sadece ben yanlış duymuş olamam, bununla ilgili twitter'da onlarca yorum var. Tabii dil sürçmeside olabilir. :)

Konuyu niye değiştireyim, böyle şeyleri tasvip etmem. Altı üstü bir konu yanlışsa kilitlenir. :)
beyaz zaten hep yapar

beyaz zaten hep yapar
Hadi Beyaz'ın ki dil sürçmesi diyelim. Peki Cengiz Semercioğlu dünkü yazısında Kurtlar Vadisi Pusu, Poyraz Karayel ve Güllerin Savaşı'nın gelecek yıl devam edeceğini yazdı da Arka Sokaklar'ın niye devam edeceğini yazmadı.

Reyis yanlış anlama ben Arka Sokaklar düşmanı değilim, hiç bir dizinin bitmesini istemem. Sevenleri var muhakkak bana göre hiç final yapmasın. :)

Hadi Beyaz'ın ki dil sürçmesi diyelim. Peki Cengiz Semercioğlu dünkü yazısında Kurtlar Vadisi Pusu, Poyraz Karayel ve Güllerin Savaşı'nın gelecek yıl devam edeceğini yazdı da Arka Sokaklar'ın niye devam edeceğini yazmadı.

Reyis yanlış anlama ben Arka Sokaklar düşmanı değilim, hiç bir dizinin bitmesini istemem. Sevenleri var muhakkak bana göre hiç final yapmasın. :)
unutmuştur yada belli olmamıştır yada tayyip sildirtmiştir

Final olsa iyi olur aslında Kanal D yeni sezona onlarca dizi yapıyor, bu dizi fazlalık gibi oldu artık ama biteceğini ben de sanmıyorum.

Biteceğini sanmıyorum bende devam eder 1 sezon daha.

Ben konu boşuna gitmesin dedim neyse senin sorun yoksa tamamdır.

Dizi final değil sezon finali yapacak.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...