Maskeli Fedai
Favori Üye
Şu hudaparın adı çok geçiyor neyseki parti liderlerinden ortamı yatıştıran açıklamalar geldi de provakasyona sebep vermediler.@papuleoo trafo değil Enerji Bakanı da dedi.İstasyon meydanında 3 farklı bölgeden bombayı patlatiyorlar.Trafodaki patlama o kadar güçlü degil
O da olabilir. Lakin o kadar insana bunu yapanıda inşallah Allah yanına bırakmaz. Arkadaşlar bahsediyor çoğunun bacağı kopmuşBunlar son günde barajı aşma çabaları((( kendileri yaptırmıştır
((
Aga dediğim gibi olayın arka planı %90 hudapar zaten geçen onlardan da ölenler olmuş. Az önce okudum çoğu yerde intikam aldık tarzında söylemleri var.@Polat Şaşmaz milleti korkutmayla alakası yok 3 farklı yerde bomba patlattılar
@pauleoo katil Erdoğan diyorlar olay Erdoganin üstüne kaldı![]()
Miilleti kandırıyorlar işte dün mü bugün mü hdp mitinginde kendi adamlarına güya suikast girişimi yapılmıştı herhalde barajı geçemeyecekler olayları arttırdılar@Polat Şaşmaz milleti korkutmayla alakası yok 3 farklı yerde bomba patlattılar
@pauleoo katil Erdoğan diyorlar olay Erdoganin üstüne kaldı![]()
Aga bizim insanımızı bilirsin anlatmaya gerek yok. Zaten türkiyenin genel bir algısı var bir şey oldu mu cevap akp diye geçer yani erdoğan. Ama ben planlı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.@papuleoo aga katil Erdoğan söylemi kesinlikle önceden planlanmış birşey.Bence pkk yaptı
Bu arada insanların bacakları kopmuş![]()
Aga seni anlayamıyorumAga planlı olduğu açık 3 farklibyerdw bomba patlatiliyor.Ve ardından katil Erdoğan Ak Partiye oy vereni linç edecez gibisinden açıklamalar planlı gibi @papuleoo
Tabi birde hudapar var.Neyse ki olaylar yatıştı