Homeland'in 5. Sezon Kadrosuna Yeni İsimler!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1433417502.jpg

Showtime'ın iddialı dizilerinden Homeland'in 5. sezonuna bilindik isimler dahil oluyor.

Dördüncü sezondan 3 yıl sonrasında geçecek yeni sezona, Yüzüklerin Efendisi serisinden tanıdığımız Miranda Otto, Soysuzlar Çetesi filminden tanınan Alexander Fehling ve Sebastian Koch (A Good Day to Die Hard)
dahil oldu.

Peter Quinn (Rupert Friend) ile yolları ayrılan Carrie Mathison'ın aşk yaşayacağı isim Alexander Fehling olacak. Miranda Otto, CIA'in Berlin’deki ofisinin şefi Allison Carr‘ı oynayacak. Sebastian Koch da Otto During ismindeki tanınmış bir gazeteciyi canlandıracak.

Peter Quinn'e tam alışamamıştım, Alexander Fehling'i Matthew McConaughey'in gençliğine benzetiyorum iyi bir takviye olmuş. Miranda Otto'da çok iyi bekliyoruz yeni sezonu. :)

önemli rolde oynuyordu eowyn karakterini canlandırıyodu
Valla önemli rol diyorsun ama Eowyn kim en ufak bir fikrim yok. Yıllar sonra akılda kalan önemli rol Gandalf'tır, Legolas'tır, Bilbo'dur vs. Tabii ben serinin pek büyük bir hayranı sayılmayacağım için de olabilir bu durum. :D

Valla önemli rol diyorsun ama Eowyn kim en ufak bir fikrim yok. Yıllar sonra akılda kalan önemli rol Gandalf'tır, Legolas'tır, Bilbo'dur vs. Tabii ben serinin pek büyük bir hayranı sayılmayacağım için de olabilir bu durum. :D
Sanırım Aragorn'un sevgilisinin annesiydi bu Elf hanım? Hani Frado'nun arkadaşı (sanırım Losttaki Charlie'ydi) eline küreyi aldığında çarpılıyordu, işte o mekanın ev sahibesi idi hatırladığım kararıyla.

Ben de izleyeli çok oldu, bir ara yeniden ama Genişletilmiş versiyonunu izlemek farz oldu. Zaten en çok da genişletilmiş versiyonunun olduğunu, filmi izledikten çok sonra öğrenmiş olmama üzüldüm
icon_smile_disapprove.gif

Sanırım Aragorn'un sevgilisinin annesiydi bu Elf hanım? Hani Frado'nun arkadaşı (sanırım Losttaki Charlie'ydi) eline küreyi aldığında çarpılıyordu, işte o mekanın ev sahibesi idi hatırladığım kararıyla.

Ben de izleyeli çok oldu, bir ara yeniden ama Genişletilmiş versiyonunu izlemek farz oldu. Zaten en çok da genişletilmiş versiyonunun olduğunu, filmi izledikten çok sonra öğrenmiş olmama üzüldüm
icon_smile_disapprove.gif
Bir ara izleyelim diyeceğim de çok uzun ya izle izle bitmiyor. :D