S.G.A.T.
Favori Üye
Emre Aydın,Ajda Pekkan ve Burcu Güneş ve Kıraç'ın ilk hafta şarkıları şimdiye kadar açıklananlar arasından zirve için en iddialı şarkılar gibi
17 üzerinden 117İlk hafta şarkımız Best Of Hande Yener albümünün sevilen şarkılarından biri olan ''UZAYLI'' olacak. Dinlemek isteyenler buyrun.
@Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @Ahmad @sokak sanati @Cengo @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @dizi kolik @Çiğdem- @Bully @Yiğitt @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN @S.G.A.T. @adımutlulukk
handeye gulyabani gibi boy vermişler ama benim gözüm yinede karınca gibi olan ibrahim kandirciden başkasını görmedi bu klıbte hatta ibrahimden başka kim vardıkı klıbte hande neredeİlk hafta şarkımız Best Of Hande Yener albümünün sevilen şarkılarından biri olan ''UZAYLI'' olacak. Dinlemek isteyenler buyrun.
@Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @Ahmad @sokak sanati @Cengo @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @vadikızı @xemrexxx @dizi kolik @Çiğdem- @Bully @Yiğitt @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN @S.G.A.T. @adımutlulukk
Klibi bırak Hande'yi dinle sen İbrahim sana bakmazhandeye gulyabani gibi boy vermişler ama benim gözüm yinede karınca gibi olan ibrahim kandirciden başkasını görmedi bu klıbte hatta ibrahimden başka kim vardıkı klıbte hande nerede
ehhh işte ilk haftaya çok iddalı görmedim seniKlibi bırak Hande'yi dinle sen İbrahim sana bakmaz
Kıskançlık belirtileri başladı reçeteni yazayımehhh işte ilk haftaya çok iddalı görmedim seni
Arada sırada aklına geliyor işte yoksa genele baktığımızda bizimle deyılsınHer zamanki kaliteli esprilerim. 😎
Sen yapta, senden görek bare.Arada sırada aklına geliyor işte yoksa genele baktığımızda bizimle deyılsın
Ben öyle şebeklikler yapamam canısı.Sen yapta, senden görek bare.
Özelden yaptığın ''+Adın ne -Nimet +Dalga Geçmeyecek Misin? -Nimetle şaka olmaz'' esprini unutmadım.Ben öyle şebeklikler yapamam canısı.
Hiç iyi değilmiş bu espri.Özelden yaptığın ''+Adın ne -Nimet +Dalga Geçmeyecek Misin? -Nimetle şaka olmaz'' esprini unutmadım.