Tutar mı Tutar - Tanıtım Fragmanları | Show TV

Bu tür yapımlara "absürd komedi" adı veriliyor, yani Supernatural gibi değil. Hem sen fragmandan ne anlarsın ki? Çok güzel olmuş hepsi de. :A
selena sihirli annem tarzında olmasada fantastik bir türk dizisi denebilir çünkü uyanıyorlar kendielrini bir dizide haps olmus oalrakbuluyorlar falan konusu tam fantastikliğe uyuyor bu emrakım yüzünden bakıcam ama senaryosu 5 bölümden sonra umut vermiyor ne yapıcaklar merak ediyorum :F:F:F

selena sihirli annem tarzında olmasada fantastik bir türk dizisi denebilir çünkü uyanıyorlar kendielrini bir dizide haps olmus oalrakbuluyorlar falan konusu tam fantastikliğe uyuyor bu emrakım yüzünden bakıcam ama senaryosu 5 bölümden sonra umut vermiyor ne yapıcaklar merak ediyorum :F:F:F
Bakıyorum çok umutlusun. Diziye sadece 5 bölüm ömür verdin. :F

Umutlunun Sözlükteki anlamisin resmen 😱
Bence 4 bolume biter Ceyda yilanlarin öcünden ayrilmayacakti :(

Fragmanlar genel olarak başarılı. Yazın farklı işleri arasında. Oyuncularda başarılı. Umarım yazın dikkat çeken ve tutan işlerinden birisi olur. :)

bizim türk milletin kafa yorucu düşündürücü diziler gitmiyo ,düşünmek zor geliyo düşünmek zor gelmeseydi bitmiyeçek tek dizi vardı bana göre behzat ç , SON , 20 dakika gibi bi kaça tane dizi daha var bizimkilerin kafası sadece entrika olsun bu bunun oğlu şu şunun kızı çıksın tmm iş bitiyo