Bölümü daha izleyemedim ama son sahneye yetişmiştim ekip 1 senin ne kadar kıymetli? Çukurovalilar da dehşet akşam izlerim.
Bölümü daha izleyemedim ama son sahneye yetişmiştim ekip 1 senin ne kadar kıymetli? Çukurovalilar da dehşet akşam izlerim.
çukurovalılar gerçekten de harika,muhteşem bir bölümdü bir an önce izle bölümüBölümü daha izleyemedim ama son sahneye yetişmiştim ekip 1 senin ne kadar kıymetli? Çukurovalilar da dehşet akşam izlerim.
Bölümü az ince izledim gerçekten süper olmuşçukurovalılar gerçekten de harika,muhteşem bir bölümdü bir an önce izle bölümü
internettte şöyle bir senaryo dolanıyor ne kadar doğru bilemem ama eğer doğruysa senin dediğin gibi değildirBölümü az ince izledim gerçekten süper olmuşçukurovalılar diziye renk kattı. Ama son telefon konuşması bence nevzat ve çukurovalılar arasında geçmedi gibi. Kesin nevzat ayşe gülü çukurovalılar ise ekip 1 in ailelerini esir aldı.

Valla aga ben öyle düşündüm ama anlaşılan haftaya sezon finali olacak. Akif büyük ihtimalle nevzatı indirir ama firuzanın ölmesi bana saçma geldi.internettte şöyle bir senaryo dolanıyor ne kadar doğru bilemem ama eğer doğruysa senin dediğin gibi değildir
Ekli dosyayı görüntüle 44975
Ekli dosyayı görüntüle 44974
Ekli dosyayı görüntüle 44971
bu tamamen uydurmada olabilir pek dikkate almamamız lazım ama eğer böyle olursa final olurValla aga ben öyle düşündüm ama anlaşılan haftaya sezon finali olacak. Akif büyük ihtimalle nevzatı indirir ama firuzanın ölmesi bana saçma geldi.
Senin fotoğrafları aldığın yer sağlam mı aga? çünkü bana saçma geldi.bu tamamen uydurmada olabilir pek dikkate almamamız lazım ama eğer böyle olursa final olur
sağlam bir sayfa değil ama o kendi paylaşmamış twitterdan aldığını söylüyor nerden aldığınıda bilemediğimiz için doğru mu yanlış mı bilemiyoruz ama bana da saçma geldi çünkü bu final senaryosu resmen final olsaydı daha önceden belli olurduSenin fotoğrafları aldığın yer sağlam mı aga? çünkü bana saçma geldi.
Ama aga son haftalarda reytingler çok kötü belki final olabilirsağlam bir sayfa değil ama o kendi paylaşmamış twitterdan aldığını söylüyor nerden aldığınıda bilemediğimiz için doğru mu yanlış mı bilemiyoruz ama bana da saçma geldi çünkü bu final senaryosu resmen final olsaydı daha önceden belli olurdu
son haftalarda değil senenin başından beri çok düşük reytingler,samanyolu tv dışında başka bir kanalda olsaydı çoktan bitmişti,inşallah gelecek sezonda devam ederAma aga son haftalarda reytingler çok kötü belki final olabilirumarım yalan haberdir.
Umarım sezon finali olur agaNizama Adanmış Ruhlar - EKİP 1 Resmi Facebook Sayfasından Açıklama
Sevgili Üyelerimiz;
Dizimizin Sezon Finali mi Yoksa Final mi Olduğunu 09.06.2015 Salı Günü Dizimizden Hemen Önce Açıklamasını Yapacağız...
evet bende öyle düşündümFragmana baktımda akif reis ameliyat oluyor büyük ihtimalle sezon finali olacak yoksa akif için uğraşmazlardı.
Umarım akif yeniden Orhan Bıyıklı olur.evet bende öyle düşündüm
sanmıyorum ama inşallahUmarım akif yeniden Orhan Bıyıklı olur.
Anlaşılan 16 haziran sezon finali olacak.Akif Emir ameliyatta!
Ekip1 yeni bölümüyle salı akşamı 21.20'de!
![]()
sezon finali falan diyoruz ama inşallah bir ters köşe yapmazlarAnlaşılan 16 haziran sezon finali olacak.