Diriliş Ertuğrul'da Bir Ayrılık Daha!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
TRT1'in en çok izlenen ve sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da bir ayrılık daha yaşandı.

Dizide Ömer karakterini canlandıran Bosna asıllı oyuncu Reshad Strik senaryo nedeniyle diziden ölerek ayrıldı.

Diriliş Ertuğrul her Çarşamba 20:00'de TRT1'de.

CGnztlgWgAAU4hi.jpg

Arada bakıyordum izlemem artık.Benim adamı öldürdüler :D
Gerçekten öldürerek çok büyük hata yaptılar, Kurdoğlu kaç hafta hain olduğunu bulamadılar Ömer'i hemen bulup öldürdüler, orası kötü oldu, hemen teslim oldu enazından biraz dövüşüp ölseydi çok kolay öldürdüler. :(

Gerçekten öldürerek çok büyük hata yaptılar, Kurdoğlu kaç hafta hain olduğunu bulamadılar Ömer'i hemen bulup öldürdüler, orası kötü oldu, hemen teslim oldu enazından biraz dövüşüp ölseydi çok kolay öldürdüler. :(
Bence senaryo gereği çıkmadı diziden.Ertuğrul'la alpleri öldürememişlerdi.Yani önemli bir karakterdi.

Ertuğrul,Bamsı falan 3'ü saldırdılar adamı öldürememişlerdi.Ve Hayme ana kaybettiği bir oğlundan bahsediyordu.Sunguralp.Ben onun o olabileceğini düşünüyordum.Bu anadoluya gelirken kaybettikleri çocukları.Yani Ertuğrul'un abisi.Tapınakçılar onu bulup yetiştirmişler gibisinden.

Ertuğrul,Bamsı falan 3'ü saldırdılar adamı öldürememişlerdi.Ve Hayme ana kaybettiği bir oğlundan bahsediyordu.Sunguralp.Ben onun o olabileceğini düşünüyordum.Bu anadoluya gelirken kaybettikleri çocukları.Yani Ertuğrul'un abisi.Tapınakçılar onu bulup yetiştirmişler gibisinden.
Değilmiş demekki bazıları Titus SungurTekin olabilir diyor. :D

ayyy neyseki titus ölmedi ayy ölücek diye çok korkuyordum iyiki kaçtı yani demekki 2.sezondada yer alıcak :Z:Z:Z

2. sezon zaten birkaç bölüm yok olacak ama ölmeyecek, Gündoğdu Orta Asyaya gidecek. :)
bu sezonun en önemli bölümüydü bence en yüksek reytingi almaya aday bölümdü bence maç herşeyi berbat etti bukadar güzel bir bölümle ilk defa 2.olmakta ayrı sinir bozucu birşey :ppp::ppp::ppp:

bu sezonun en önemli bölümüydü bence en yüksek reytingi almaya aday bölümdü bence maç herşeyi berbat etti bukadar güzel bir bölümle ilk defa 2.olmakta ayrı sinir bozucu birşey :ppp::ppp::ppp:
Maçlar her zaman pazar olurdu neden Çarşamba olduki dediklerine katılıyorum, haftayada çok önemli, şans işte.

@EFE UYSAL @Çiğdem-
2. Bölümün yarisini izledim.Aslinda tamamini izleyecektim ama başım ağriyordu :)
Dizi güzel gidiyor sevdim ben ama biraz karışık geldi bana sanki herkes Ertuğrulu öldürmek istiyormus gibi bi havasi var Ertuğrulun yengedi bilem intikam için yengesi olmus 😱
Yarin inşallah kalan kısmı ve 3. Bölümü izleyeceğim :)

@EFE UYSAL @Çiğdem-
2. Bölümün yarisini izledim.Aslinda tamamini izleyecektim ama başım ağriyordu :)
Dizi güzel gidiyor sevdim ben ama biraz karışık geldi bana sanki herkes Ertuğrulu öldürmek istiyormus gibi bi havasi var Ertuğrulun yengedi bilem intikam için yengesi olmus 😱
Evet öyle sonradan düzeliyor, İbnul Arabi sayesinde, sonradan karışıklık gidecektir, daha çok kötülüğünü göreceksin.:D

@EFE UYSAL @Çiğdem-
devam et kesinlikle cnm çok kaliteli bir dizi sonradan açılıyor özellikle son 6-7 bölümdür çok iyi tempoda gidiyorlar dövüş sahneleri özellikle çok kaliteli ve gerçekçi 🙂🙂🙂

devam et kesinlikle cnm çok kaliteli bir dizi sonradan açılıyor özellikle son 6-7 bölümdür çok iyi tempoda gidiyorlar dövüş sahneleri özellikle çok kaliteli ve gerçekçi 🙂🙂🙂
Son bölümü izledim zaten ne güzel aldilar kaleyi :)
Devam etcem :Z :Z