Tutar mı Tutar - Tanıtım Fragmanları | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,475
Puanı
1,061
thumbnail_1434567462.jpg

Show TV'nin yaz sezonu için hazırlanan iddialı komedi dizisi Tutar mı Tutar'ın ilk tanıtım fragmanları yayınlandı!

Cahit Gök, Paşhan Yılmazel, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Zeynep Kankonde, Hilmi Özçelik, Bahadır Efe, Ferdi Sancar, Rıza Sönmez, Selen Uçer, Barış Aytaç, Celal Tak ve Caner Alkaya gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı yapımın konusu şöyle:
“Tutar Mı Tutar”, eski Yeşilçam filmleri tadında ve mahalle dizileri sıcaklığında absürd bir mahalle komedisi. Dizinin hikayesi, iki yakın arkadaşın, bir gün uyandıklarında kendilerini bir dizinin başrol karakterleri olarak bulmalarıyla başlıyor. Bu iki yakın arkadaşın başrolünde yer aldıkları diziden kurtulmaya çalışırlarken, mahalledeki karakterlere gittikçe; aşk, aile, dostluk gibi sımsıcak ilişkilerle bağlanmalarıyla da hikaye gelişiyor.
Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in, senaristliğini ise Erkan Ersezer'in üstlendiği Tutar mı Tutar, yakında Show TV'de başlıyor!

1. Fragman ("Romantik"):

2. Fragman ("Galiba Dizideyiz"):

3. Fragman ("Fransız"):

4. Fragman ("Sinema"):

5. Fragman ("Dayak"):

6. Fragman ("Aşkım"):

7. Fragman ("Anne"):

8. Fragman ("Neriman"):

Son düzenleme:
Genel olarak eglenceli tanitimlar olmus. Yaz dizisi olarak tutar, gerisi gelir mi emin degilim. Yolu acik olsun. :)

Tüm fragmanlar güzel, özellikle ilk fragmanı çok beğendim. Merakla bekliyorum diziyi. :)

Ohhh hele şükür Farklı Tanıtım geldi Kime baksak Dans ediyor Öpüşüyor bilmem Balon uçurtuyor Yastık dagıtıyor iste buuu farklı özenli ve sım sıcaaak kaliteli olmuş Tutarmi Tutar Vallaa

Ceyda Ateş güzelliği ve tatlılığı. :love1: Konusu ilginç, riskli bir konu. Umarım tutar. :)

Ben biraz basit buldum ama fragmanları ama dizi kısa vadede tutabilir. Uzun vadede işi zor. :)

Fragmanlar bence de çok basit olmuş. Tam beğendiğim söylenemez, konusu fena değil ama. İzleyeceğim ilk bölümü. :)

Absurd isler tütmüyor alin size mutlu ol yeter neyinize yetmiyor ısrar etmeyin

Yeni Fragmanlar Sıcak sıcak geldi Yazın Farklı işleri arasında izleriz artık

öncelikle yatutarsa ismi daha orjinaldi tutar mı tutar olmamış:F

ben çok kararsızım dizinin senaryosu hiç umut vermiyor 5 bölümlük bir senaryo var yada yok ama fantastik konulu bir dizi olucağı için izlemeyi düşünüyorum fantastik hayranı olarak ilk bölümüne şans vericem inş benim gözümdede tuturda devam ederim:A:A:A

öncelikle yatutarsa ismi daha orjinaldi tutar mı tutar olmamış:F

ben çok kararsızım dizinin senaryosu hiç umut vermiyor 5 bölümlük bir senaryo var yada yok ama fantastik konulu bir dizi olucağı için izlemeyi düşünüyorum fantastik hayranı olarak ilk bölümüne şans vericem inş benim gözümdede tuturda devam ederim:A:A:A
Bu tür yapımlara "absürd komedi" adı veriliyor, yani Supernatural gibi değil. Hem sen fragmandan ne anlarsın ki? Çok güzel olmuş hepsi de. :A