inşallah canm inşallahmartinde sezon finalinde ölür inş cnm yaaa çünkü çok fazla sıkmaya başladı hele o dilencı gibi boş yere vadinin çoğu dakikalarını boşa harcıyor yeni sezona kalmaz inş yaa![]()
inşallah canm inşallahmartinde sezon finalinde ölür inş cnm yaaa çünkü çok fazla sıkmaya başladı hele o dilencı gibi boş yere vadinin çoğu dakikalarını boşa harcıyor yeni sezona kalmaz inş yaa![]()
bu kişi olduğuna eminmiyiz pekiYok neymiş..Polat'ın fragmanda dövdüğü kişi martin'miş.
Kanmayın Böyle Oyunlara..Gerçekler burada...😉
![]()
biz söylüyosak doğrudur abla.bu kişi olduğuna eminmiyiz peki
doğru olduğunu biliyorum sen doğru şeyleri söyledin hepbiz söylüyosak doğrudur abla.
eyvallah aga sağolasınrecep kardeşimin tüyoları yanlış olmaz o ne diyorsa o![]()
aga yazacaktım unutmuşum nasıl oldu o işDavutogluyla konuştuk diyorum kimse mesaj yazmamış
---Tapatalk---
Vallaha aga dedemlerdeydim oturuyorduk dedem bana nasihat veriyordu annemlerde de düğün telaşı var ağustos ta erzurumda kuzen evleniyor. İste dedemle otururken telefon çaldı dedem baktı falan iste telefondakinin Ahmet Davutoğlu olduğuna inanmadık iste teyzemde aldı baktı gozlerimize inanamadık dedemle konuşurken dedemin duasını aldıaga yazacaktım unutmuşum nasıl oldu o iş![]()
vay beVallaha aga dedemlerdeydim oturuyorduk dedem bana nasihat veriyordu annemlerde de düğün telaşı var ağustos ta erzurumda kuzen evleniyor. İste dedemle otururken telefon çaldı dedem baktı falan iste telefondakinin Ahmet Davutoğlu olduğuna inanmadık iste teyzemde aldı baktı gozlerimize inanamadık dedemle konuşurken dedemin duasını aldı
---Tapatalk---
Niye aramış diye soracak halimiz yok yavay beniye aramış şansa bak