aferin kaliteye sonradan da olsa gelmişsinBu sabah oturdum MY izledim ama. Şehzade Mustafa'nın Sülüman'a karşı taht mücadelesine geçtiği iddiaları vardı, Sülüman kendinden geçiyordu.
aferin kaliteye sonradan da olsa gelmişsinBu sabah oturdum MY izledim ama. Şehzade Mustafa'nın Sülüman'a karşı taht mücadelesine geçtiği iddiaları vardı, Sülüman kendinden geçiyordu.
Bu arada dediğine katılıyorum. 😱aferin kaliteye sonradan da olsa gelmişsin
ortalık @Çiğdem- ve pompy kaynıyorBu arada dediğine katılıyorum. 😱
Kaliteli dizilerin tekrarı neden izlenmez.
Evet sezon finali var yazin nasıl dayancam paramparçasız benhaftaya paramparçanın sezon finalimi var hımm
bence iyi ratinglere vadi survior geçemedi paramparça geçmiş
hımm hazal nereye gidiyordu off bir bakamadım bölümlere yaEvet sezon finali var yazin nasıl dayancam paramparçasız ben
Bu bölüme rağmen iyi almış dizi bence O "Meşhur Paramparça Sonları" ndan yoktu bu bölümde yani düşün sonunda Hazal bi adamla motora binmiş gidiyordu motor kaza yaparak biteydi bölüm eyidi .ss
İnşallah sezon finalini aşırı heyecanlı yaparlar [emoji7] [emoji7]
Ayrıca dizinin dusmesinin sebebi fragmanin cuma çıkması bence seneye bunu ayarlasinlar cuma fragmanmi çıkar hiç çıkmasın daha iyi
Adamla karadenize geliyordu galiba öyle bi konusma olmuştu aralarindahımm hazal nereye gidiyordu off bir bakamadım bölümlere ya