Geçmiş olsun panpa, dikkatsizlikten olmuştur.
Önümde merdiven yok sanıp tepetaklak gittim aşağıya.
Geçmiş olsun panpa, dikkatsizlikten olmuştur.
Olabilir böyle şeyler, gerçekten komikmiş.Önümde merdiven yok sanıp tepetaklak gittim aşağıya.
hahahahha ayyy o şekilde videoya çekip youtubeye atsak rezil olurdun ama okadarda ünlü olurdun cnm beyaz show a bile çıkardınÖnümde merdiven yok sanıp tepetaklak gittim aşağıya.
hahahahha ayyy o şekilde videoya çekip youtubeye atsak rezil olurdun ama okadarda ünlü olurdun cnm beyaz show a bile çıkardın
tatlım onlardan birşey olmaz ama yolda insanların içinde yürürken patt diye düşmek düşücesi bile korkutucu yaa hahaha7 yaşındayken düşmüştüm bir kez düz yolda ondan sonra hiç düştüm mü hatırlamıyorum ama merdivenden falan çok düşmüşlüğüm vardır.
Bir de 2.5 yaşındayken 3. kattan düşmüşüm o geldi aklıma.
Merdivenlerden düşmek fena oluyorMerdivenlerden düşmüştüm 1-2 kere. Düz yolda yürüyebiliyorum ama.
tatlım onlardan birşey olmaz ama yolda insanların içinde yürürken patt diye düşmek düşücesi bile korkutucu yaa hahaha
Çiğdem nasıl bir sey olmaz kız 3. Kattan düştüm demiş 😱 😱7 yaşındayken düşmüştüm bir kez düz yolda ondan sonra hiç düştüm mü hatırlamıyorum ama merdivenden falan çok düşmüşlüğüm vardır.
Bir de 2.5 yaşındayken 3. kattan düşmüşüm o geldi aklıma.
hahaha ayoll birşey olmamış işte @Tzira sapasağlam duruyorÇiğdem nasıl bir sey olmaz kız 3. Kattan düştüm demiş 😱 😱
Aa iyi yaşıyorsun Tzira 😱
Allah seni korumus 😱
allah korumuş cnm 😱😱😱Normal düşmedim ama bisikletle hız yapmıştım bir defasında off nasıl uçuyorum kendimden geçtim bas Allah bas sonra önümde ki yol yokuş aşağıymış meğer karanlıkta fark edemedim, yokuş aşağı da normal değil bildiğin uçurum, bisiklet uçtu bende bıraktım mecburen yere feci düşmüştüm. mrt-06 hiç üye olamayabilirdi yani.
ssenin aklın kalmamış bile sen nereden düştün acabaallah korumuş cnm 😱😱😱
hahah ayy genelde bisikletten düşenler @xemrexxx gibi oluyor hatta oda düşüp öyle olmuş ama sen iyi kurtarmışsın cnm senin aklın başında maşallah
Ben de böyle çok kaç defa düştüm ama bu en korkuncu.allah korumuş cnm 😱😱😱
hahah ayy genelde bisikletten düşenler @xemrexxx gibi oluyor hatta oda düşüp öyle olmuş ama sen iyi kurtarmışsın cnm senin aklın başında maşallah
çocukluğumda ağaçtan az düşmedim bendessenin aklın kalmamış bile sen nereden düştün acaba
oh beter ol ağaçtan desterenin üstüne düş inşallahçocukluğumda ağaçtan az düşmedim bende
aynen ikimizde de öyleBen de böyle çok kaç defa düştüm ama bu en korkuncu.
Bende de zaten biraz tahtalar oynak demi @yatutarsa. )