Halkın Polisi 112.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

Oy: 1 25.0%
  • 10

Oy: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,371
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
112.Bölüm
Huzursuzluka doğru
Sahne 1
Prandellinin gs taraftarıyla dövülmesi ve ardından gelen polis katliamlarına devam eden Ceyda ve ekibi
Suriye istihbaratından emir gelir hedefleri ise giresundaki Muhtar ve oraya gelecek amerikadan suriyeli muhaliflere yollanan tır kaçırılacak ve csı la gelen ama konvoya giresunda öyle bir tuzak kurarki konvoy uçurumdan aşağa düşer ve aynı renkteki arabalardır fark edilmez ve böylecesine kafasını keser arabanyı ardından çekici çağırır ve yok olur ve bomba patlar

Sahne 2
Ekibe fena tuzak
Giresunlu bir kıza aşık olan Polis kızı alamayınca kızın isteğiyle kaçmaya çalışır ama polisin arabasına konulan bomba o polis çıkınca patlar ve ortalık katil polis diye inler çevik kuvvet olaya müdahale eder heryeri ateşe veren Ceyda ve ekibi erenköyde iç savaş çıkarmıştır

Sahne 3
Tırı helikopterle beyaz sarayın otoparkına bırakır ve çekici onu almaya polisle gelince bombanın saati gelmiştir patlar
Sahne 4
Erenköy sahilindeki savaş gemilerini ve tershanelerini bombayla patlatan ve Çiğlemin ölümüne polisin sebep olması ve muhtarında İstanbulda çevik kuvvet katliamı taksimde patlıyan bomba sonucunda bir sürü vatandaşta yandı restaurantlar kullanılmaz halde
Aslının ve Makbulenin patlaması işleri Rıza Baba ve ekibinin aleyhine çevirir
Kız olan müfettiş hüsnüğü açığa alır Suatı tutuklar ve Metin aklanana kaar uzaklaştırma cezası alır ve bunları denetlemeye gelen müfettişlerin hepsi kızdır ve sürekli bir bombalı eylemde ölürler Arda uyanır korumaya çalışır eski bir özel harekatçı Arda içindeyken bombayı patlatır
Sahne 5
İstanbulda belediye çalışanları ölme başlar ilk işi çöpçülerdir ve temizlik arabası
112 Bölümün sonu

Patlat patlat nereye kadar en azında tırlai beyaz saraya soktun da o turları helikopter nasıl kaldıracak)))

Aaa yine mi patlama olmuş :)
Alıştım artik patlamalara 😉
Güzel olmus begendim ben :)
Lo pompy bi defada sel baskini olsun deprem olsun falan :bhr: