Esra Erol'dan tv8 Haberlerine Cevap Geldi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
thumbnail_1432637657.jpg

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın Esra Erol'u kendi kanalı olan tv8'e transfer ettiği haberi, gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ama başarılı sunucu, Instagram hesabından şu açıklamayı yaparak iddiaları yalanladı:
"Dünden beri bir sürü şey yazıldı. Açıklama yapmam şart oldu. tv8 ile anlaşma yaptığım haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Duyurulur."
Kulislerde ise tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu, ancak hukuki nedenlerden dolayı imzaların atılamadığı söyleniyor. Nihai kararın ise önümüzdeki günlerde verilmesi planlanıyor.

Son düzenleme:
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Yakında geçer ki konuda da öyle yazıyor.
Esraya ATV den fox'a geçtiğinde biraz ısınmıştım yine soğudum. :A

Dün Medyaradar'da da yazmıştı kesinlik yok sadece prensipte anlaşmışlar. :)

Umarım Fox'ta kalır. :)

İnstagram hesabından asılsız yazmamış ki.

Hürriyet'te okudum: hukuki nedenler dolayısıyla resmi bir açıklama yapamıyorlarmış.

ama gerçeği yansıtmadı diyor böyle dediğine göre doğru değil
anlamına gelmiyormu ki
Haberin tamamı gerçeği yansıtmıyor olabilir. Ama asılsız dedinmi Acun Ilıcalı ile görüşmedin mi diye insana sorarlar? :)

Benim haberi aldığım kaynak yalan haber yapmıyor açıklaması şöyle: ''anlaşmanın sağlandığı, ancak iki tarafın da transferi doğrulama yönünde bir açıklama yapmak istemediği konuşuluyor.''

Haberin tamamı gerçeği yansıtmıyor olabilir. Ama asılsız dedinmi Acun Ilıcalı ile görüşmedin mi diye insana sorarlar? :)

Benim haberi aldığım kaynak yalan haber yapmıyor açıklaması şöyle: ''anlaşmanın sağlandığı, ancak iki tarafın da transferi doğrulama yönünde bir açıklama yapmak istemediği konuşuluyor.''
doğru söylüyorsun da o zaman esra erol demezmiydi görüşme oldu
anlaşamadık falan bakalım zamanla görecez

@Aserat başlıkta hata var çünkü çıkan haberlere göre kesin anlaşmıştı yani iddia değildi bence habere yalanlama yap başlığı :A

Asıl işin farklı oldugu ney neymiş? Anlaşmiş da başka program mı yapacamiş?