Sahra Işık, Aramızda Kalmasın'a Konuk Oluyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1432564140.jpg

Survivor All Star'da performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sahra Işık, Aramızda Kalmasın programına konuk oluyor!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında tanınan ve geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden Sahra Işık yarın Aramızda Kalmasın programına konuk olacak. Duygu Çetinkaya ve Aramızda Kalmasın ekibinin sorularını cevaplayacak olan Sahra Işık, adada yaşadıklarını anlatacak.

Aramızda Kalmasın, Sahra Işık'ın konuk olacağı bölüm ile yarın 09.00'da Tv8'de!

sabahları izliyorum duygu hakan'a yardırıyo. :F

çok keyifli olacaktır yarın. hem sahra hem duygu. :D

sabahları izliyorum duygu hakan'a yardırıyo. :F

çok keyifli olacaktır yarın. hem sahra hem duygu. :D
Duygu dün twitter'da Berna ve Merve Aydın'a destek çıktı, sms istedi. :Z
Güzel oluyor program, tekrarını izlerim bende. :D

Sahra ve Duygu iyidir, görüşecekler bakalım. :bhr:

Ağzından yel alsın, elensinler diyorsun resmen. :F

@Billy Kane Hiç Duygu bu taraflı yorumları ile niye orda oturuyor diye düşündün mü? :D (Çok büyük olay)
Yok canım öyle söylemedim. İkisinden biri finali kazanıp daha sonra programa katılsınlar bizde izleyelim. Yoksa çirkin Sahra'nın nesini izleyeyim. :)

Yok canım öyle söylemedim. İkisinden biri finali kazanıp daha sonra programa katılsınlar bizde izleyelim. Yoksa çirkin Sahra'nın nesini izleyeyim. :)
Sahra çirkin falan ama kız doğruları söylüyor. Geçen sene nefret ettiğim, giderken sevinçten uçtuğum kız, bu sene beni ağlattı. Nasıl sevdiysem bu sezon. :D

Sahra çirkin falan ama kız doğruları söylüyor. Geçen sene nefret ettiğim, giderken sevinçten uçtuğum kız, bu sene beni ağlattı. Nasıl sevdiysem bu sezon. :D
Aynen, adadaki en delikanlı kızların başında geliyordu. Özellikle Turabi'ye söyledikleri beni mest etti ama çirkin işte. Gel evlenelim dese evlenmem. :)

Güzelim magazin programını Survivor Panorama'ya döndürdüler ya, ben ona yanarım. :D

Duygunun kendisi hakında olumsuz konuşmasına kızıp gelmedi sanırım yarin katılacak