Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati rüyaların tersi çıkarmış :)))))

O süpriz bayan serenay mı acep :)))))))

@ABAY_06 Yok Sero gitmez bence. Bilmiyorum ama rüyam çok gerçekti.:( Keşke gitse.

@Billy Kane doğru çıkarsa sen benim rüyalarıma kalırsın yine.:( Çok gerçekti diyorum.
Acun Sero'nun intikamı bu hafta alacak anlaşılan. :Z

hiç espri kaldırcak havamda değilim. :T: o kız finali dibine kadar hak ediyordu. ciddi söylüyorum anıl.gitsin o kız gitmesin abi bunu gerçekten isterdim.
Berna elenirse ünlüler takımı zaten battı demektir. Merve ve Berna o takımın bel kemiği, 2 kişi diğer 4 kişiyi zor taşıyorlardı. 1'i kırılsa Merve tek başına taşıyamaz o kadar takımı ve yan tarafa tepetaklak düşüverirler.

İlla birisi gidecekse gerçekten Anıl gitmeli. Çünkü ünlüler takımının 12 oyundur kaybetmesinin en büyük nedeni Anıl. Başlarda favorimdi ama şu an Anılın finale kalıpta kazanamayacağı aşikar.

Bunun bireyseli de var sonuçta. Anıl eskiden hızlıydı ama şu an çok yavaş.

Bana nedense bu hafta Merve ve ya Hakan 1. olacakmış gibi geliyor.

Hakan haksızlığa uğradı. Halk mağdurun yanındadır. Doğukan haksızlığa uğradığında 2. sıraya yükselmişti, aynı şekilde Hakan da haftanın 1. olursa kimse şaşırmasın.

Merve olabilir diyorum çünkü, 3 haftadır dokunulmazdı ve hiç kimse oylara yüklenmedi. Şimdi tam zamanı diyip yüklenmiş olabilirler. Zaten o takımda en çok 1. liği hak eden şüphesiz Merve Aydındır. Eğer 1. olmazsa bile ciddi şekilde yükselecek bu hafta.

Turabi icin kurallar esnetilince ortaya sacma sapan bir sey cikti.Tekmeler,kafalar havada ucusuyor kimseye bir sey olmuyor. Gecen yil Berna'ya net haksizik yapilmis.

De get.ss Ben bu sabah hindistan cevizi kokusu ile uyandım ve rüyamda mervenin Sero tarafından elendiğini gördüm.:A Off o 5 tane hakta çöpe gitti.:Z Turabi alır artık ödülü.:Z
5 degil 6. 😉
Ruyalar terse cikarmis.Merve yine kezoyu sepetleyecek oleyyyyyyyyyyy.:A

Turabi icin kurallar esnetilince ortaya sacma sapan bir sey cikti.Tekmeler,kafalar havada ucusuyor kimseye bir sey olmuyor. Gecen yil Berna'ya net haksizik yapilmis.

5 degil 6. 😉
Ruyalar terse cikarmis.Merve yine kezoyu sepetleyecek oleyyyyyyyyyyy.:A

O değilde Doğu birde Sero'yu söylüyormuş.:F Ben dün Sero ile Doğu sarılırken öyle bir şey olacak sandım.:F

1. bizim gruptan biri olursa soyler.Malum ruzgar ne tarafa eserse orda Dogu bey.

Cidden 1. kim olacak çok meraklı.:F Sero olmaz bence. Anıl hiç olmaz. Ben Hakan diye düşünmeye başladım... Çok mağdura oynadı dün akşam..
Aynen. Sero çok sevindi Doğu'nun almasına.:( Ben yine böyle bir kazık bekliyorum...

Bozok'un diskalifiye edilmemesi rezillikten başka bir şey değil. Turabi tekme atar diskalifiye edilmez, Bozok kafa atar diskalifiye edilmez. Adama bir de 1 hafta oynamama ödülü verdiler. Ne güzel yorulmayacak işte oh mis.

O zaman Acun sen Berna ve Pascal'a haksızlık ettin zamanında.

Hakan inşallah 1.olur bu hafta da o terbiyesiz boz ayıya kapak yapar.

Cidden 1. kim olacak çok meraklı.:F Sero olmaz bence. Anıl hiç olmaz. Ben Hakan diye düşünmeye başladım... Çok mağdura oynadı dün akşam..
Aynen. Sero çok sevindi Doğu'nun almasına.:( Ben yine böyle bir kazık bekliyorum...
Ya Merve ya Hakan.Dun magdur olmasaydi Hakan demezdim de malesef dram yapti.Serenay'in yemlerini de halk artik yemiyor.
Bizimkiler eski rahat konseyler gibi davranmadi.Baya oy attik bakalim nolacak.
Merve'ninkine hala kazik diyorsun lol ya.

Bozok'un diskalifiye edilmemesi rezillikten başka bir şey değil. Turabi tekme atar diskalifiye edilmez, Bozok kafa atar diskalifiye edilmez. Adama bir de 1 hafta oynamama ödülü verdiler. Ne güzel yorulmayacak işte oh mis.

O zaman Acun sen Berna ve Pascal'a haksızlık ettin zamanında.

Hakan inşallah 1.olur bu hafta da o terbiyesiz boz ayıya kapak yapar.
Son cümle dışında katılıyorum. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...