'Survivor All Star' Haftada 6 Gün Oldu!

Acuna ve TV8`e olan nefretim 2 kat artdı. Artık TV8`in dizisi kalmadı diye haftada 6 gün Acunun programını yayınlıyor. Asıl şike budur. İnşallah ters teper de programın reytingleri düşer. Haftada 6 gün ya 6 gün. Bir azdan Yetenek Sizsiniz Türkiye bittiğide haftada 7 gün Acunu yayınlarlar. :A @mrt-06
masaya vur bence gelmesin cumaya

tv8'in kalite anlayışına uygun bir hamle olmuş, hiç şaşırmamak lazım. Zaten final zamanı da yavaş yavaş yaklaşıyor, yakında hızlandırmak için 7 güne çıkarırlar. :A

Finallerimiz var acun.
Sen anca zaten survivor yayınla diğer yapımların boş. ..
Bu Survivor bitsin bir daha da Tv8i acmam
Tv8e mer ve aydın için bakiyorum.

yuhh be kardeşim herşeyi bırakacaz bütün gün survivor izlicez acun çok abarttı fazlasıyla abarttı
survivor 2 gündür hadi 3 olsun
cumartesi pazar pazartesi fazlası gereksizdir

malesef eski gücümüzde değiliz daha doğrusu reyting sisteminin dandikliği ama acuna dersini daha önce vermişti vadi yetenek sizsinizi en güçlü zamanında 2 ye katlamıştık vadiye hiçbişey yapamaz

bu arada perşembe günü vadi bittikten sonra da kesinlikle izlemem o günüm vadi özeldir gerisi teferruattır NET

Bu kadari da fazla artık ya zaten konsey olmayan bölümler sıkıcı oluyor simdi carsamba da konsey yok iyice sıkılacam ya offff :D

Hedef 7 gün :A
Hatta o da yetmez PT1 - PT2 ayrı ayrı yayınlansın :D

Son düzenleme:
Artik iyice suyunu cikardilar.
gecen hafta Maral sezon finali yazisini görunce böyle olunacagini tahmin etmistim hatta yazmistim.
Yarismadan her geen gun soguyorum artik. Bu sene kurgular biraz özensiz

diğer kanalların dizilerin yapımcılarının itiraz etmeleri gerekmiyormu
hergün survivor olunca diziler etjileniyor insanlar dizi izleyemiyor bunların yüzünden ben diğer kanal yöneticileri olsam yada dizi yapımcıları olsam bu işe bir dur derdim 🙂🙂🙂

diğer kanalların dizilerin yapımcılarının itiraz etmeleri gerekmiyormu
hergün survivor olunca diziler etjileniyor insanlar dizi izleyemiyor bunların yüzünden ben diğer kanal yöneticileri olsam yada dizi yapımcıları olsam bu işe bir dur derdim 🙂🙂🙂
benim seyrettiğim bir dizide buyüzden bitti

yok artık bu kadarı da fazla acun. haftada dört hadi neyse üç gün yeterdi. hoş tek gün olsa da fark etmez ben izlemediğim içün 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919