Kerem Bursin'den Yeni Dizi!

Bir anda sempatim duymaya başladım Avşar Film'e karşı. :A

Ama Kerem'le Serenay'ı partner olarak görmek isterim ben. Serenay Ay Yapım'ı bıraksın gerekirse zaten eskiden Lale Devri'nde oynuyordu yabancı değil Avşar Film'e. :A

Bir anda sempatim duymaya başladım Avşar Film'e karşı. :A

Ama Kerem'le Serenay'ı partner olarak görmek isterim ben. Serenay Ay Yapım'ı bıraksın gerekirse zaten eskiden Lale Devri'nde oynuyordu yabancı değil Avşar Film'e. :A
Öyle birşey olursa benim de Serenay'a tekrardan kanım kaynayabilir :A

Derdin Ay Yapım'la mı yoksa Avşar Film fanı mısın Karagül'den dolayı :A
Yok be benim karnımı Avşar film mi doyuruyor banane Avşar Filmden :F
Ben Seranay'ı zaten severdim Çağatay'a bulaştığı için soğudum biraz :D
Yoksa Adanalı da hep onun sahnelerini beklerdim
Sofia ne kadar da tatlıydı :love1:(Babaciğim derdi :A )

sofia5.jpg

Yok be benim karnımı Avşar film mi doyuruyor banane Avşar Filmden :F
Ben Seranay'ı zaten severdim Çağatay'a bulaştığı için soğudum biraz :D
Yoksa Adanalı da hep onun sahnelerini beklerdim
Sofia ne kadar da tatlıydı :love1:(Babaciğim derdi :A )

sofia5.jpg
Adanalı benim için en efsane dizilerden biridir Sofia cidden çok tatlıydı babasını sürekli çıldırtırdı. :F Cadı lakabı cuk oturuyordu kendisine. :A

Adanalı benim için en efsane dizilerden biridir Sofia cidden çok tatlıydı babasını sürekli çıldırtırdı. :F Cadı lakabı cuk oturuyordu kendisine. :A
Süperdi,ben de çok severdim Lezize Teyze falan,Pınarr Yavruum Lülüü :F
Seranay İyiydi de gitti Lale Yalısında berbat etti o güzelim imajını :A

Süperdi,ben de çok severdim Lezize Teyze falan,Pınarr Yavruum Lülüü :F
Seranay İyiydi de gitti Lale Yalısında berbat etti o güzelim imajını :A
Fiko ve Lezize Teyze süperdi ya cidden. :D Fiko Palaa diye atlardı Adanalı'ya hep dayak yerdi. :F

Niye ki Lale Devri olmasa Serenay bu kadar popüler olmayacaktı belki de. :D Adanalı'daki rolünden bambaşka bir rolde oynadı orada ve çok da başarılıydı.

Fiko ve Lezize Teyze süperdi ya cidden. :D Fiko Palaa diye atlardı Adanalı'ya hep dayak yerdi. :F

Niye ki Lale Devri olmasa Serenay bu kadar popüler olmayacaktı belki de. :D Adanalı'daki rolünden bambaşka bir rolde oynadı orada ve çok da başarılıydı.
Ah yok öyle diziler artık, ailece izlenilirdi ne güzel :)

O diziyi izlemedim,ama orada da saf bir kızcağız vardı ablasıydı herhalde,ablasının kuyusunu kazıyordu. Bir de üstüne ablasının eşine göz dikmişti :A
Ayrıca orada gariban bir Torpak kız vardı sanırım ona da çektiriyordu :A Ben Torpak kızın tarafını tutuyordum :F
Rolünü iyi yapıyordu ama açıkçası pek sevimli değildi :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy