İşte Benim Stilim'de Kim Elendi? | 15 Mayıs

Şilan ile çıkarsa garanti giderki daha ondan tarz olan çok kişiler var. :X
yiğit bende kolay kolay elemeyeceklerini düşünüyorum dün akşam
kemal bey normalde beğenmemem lazım dedim ama bu durumda
beğendim dedi yani mecburi kalmasını istiyorlar sima izlettiriyor çünkü
çenesiyle

Konuşurken çok uzatıyor diye mi? :D
hem konuşurken hem göz hareketleri nihal gibi hareketler
yapıyor cinim çıkıyor yemin ederim ya🙂

Şilan ile çıkarsa garanti giderki daha ondan tarz olan çok kişiler var. :X
Elçin ve Tümay karşılaşınca da tarz olarak açık ara Elçin öndeyken Tümay kaldı.
Hep hafta içi performanslarda 2 haftadır Şilan eskiye göre baya düşüşlerde. Jüri her defa çok sıradan olduğunu diyor. Yani eleme anında çok sıradansın ve ilk başlara göre düşüşe geçtin diyerek eleyebilir. :X
Sima ise tarz olarak üstüne koyarak gidiyor. Biraz fazla konuşmasa çok sevilir ama fazla uzatıyor konuşurken. :D

Elçin ve Tümay karşılaşınca da tarz olarak açık ara Elçin öndeyken Tümay kaldı.
Hep hafta içi performanslarda 2 haftadır Şilan eskiye göre baya düşüşlerde. Jüri her defa çok sıradan olduğunu diyor. Yani eleme anında çok sıradansın ve ilk başlara göre düşüşe geçtin diyerek eleyebilir. :X
Sima ise tarz olarak üstüne koyarak gidiyor. Biraz fazla konuşmasa çok sevilir ama fazla uzatıyor konuşurken. :D
Çok değil aşırı. 😱
Gider zaten. :Z

ş
Tamam aşırı. :F Konuşmalarını çok uzatmasını ben de sevmiyorum zaten. :D

Şilan Sima'dan önce gidecek, görürsün. Hatta Sima elesin ne güzel olur sana inat. :Z
şilan simadan önce gitmez asıl sima şilandan önce gider
sima yapamıyor kombin falan 3 gün üst üste yıldız alamadı
şilan kaç kere taç aldı

yiğit bende kolay kolay elemeyeceklerini düşünüyorum dün akşam
kemal bey normalde beğenmemem lazım dedim ama bu durumda
beğendim dedi yani mecburi kalmasını istiyorlar sima izlettiriyor çünkü
çenesiyle

hem konuşurken hem göz hareketleri nihal gibi hareketler
yapıyor cinim çıkıyor yemin ederim ya🙂
Göz haraketleri ile ilgili zaten ilk başlarda açıklama yapmıştı. Ve bunu bilerek yapmadığını söylemişti. :D

Senin favorin kim? Mihriban - Ezgi ve ya Şilan heralde? :D

Göz haraketleri ile ilgili zaten ilk başlarda açıklama yapmıştı. Ve bunu bilerek yapmadığını söylemişti. :D

Senin favorin kim? Mihriban - Ezgi ve ya Şilan heralde? :D
benim favorim mihriban güzel giyiniyor şilanda olabilir
valla bilmem gıcık oluyorum o hareketlerine bence bilerek
yapıyor görmüşsün sanırım kendi resmim diye başka resim
instragama

ş

şilan simadan önce gitmez asıl sima şilandan önce gider
sima yapamıyor kombin falan 3 gün üst üste yıldız alamadı
şilan kaç kere taç aldı
Sima da 2 hafta üst üste taç aldı. Diğer haftalar da 3-4 yıldızı vardı. :X
Şilan ise zirvede başladı ve düşüşe geçti. Jüriler de sade ce sıradansın artık diyor. Hep aynı şeyler. Sima en azından risk alıyor. Bu konuda aksini iddia edemezsin, Şilan çok klassik tarza sahip yani sıradan.

Sima da 2 hafta üst üste taç aldı. Diğer haftalar da 3-4 yıldızı vardı. :X
Şilan ise zirvede başladı ve düşüşe geçti. Jüriler de sade ce sıradansın artık diyor. Hep aynı şeyler. Sima en azından risk alıyor. Bu konuda aksini iddia edemezsin, Şilan çok klassik tarza sahip yani sıradan.
valla bu hafta yıldızı alamadı sima 3 gün üst üste yıldız
alamadı şilan iyiydi bu hafta bence

benim favorim mihriban güzel giyiniyor şilanda olabilir
valla bilmem gıcık oluyorum o hareketlerine bence bilerek
yapıyor görmüşsün sanırım kendi resmim diye başka resim
instragama
Cuma gününydü galiba değil mi? Ben sınavlarım olduğu için Cuma çok az izledim. O kısımı fragmanda gördüm. Bence çok gereksizdi. Yani özel hayatında istediğini yapabilir oradakileri hele jüriyi ne ilgilendir ki bu? Tarzını yorumlamak için olan bir yarışmada instagram fotoğraflarına kadar konuşulması program reytinglerini düşürüyor zaten.

Cuma gününydü galiba değil mi? Ben sınavlarım olduğu için Cuma çok az izledim. O kısımı fragmanda gördüm. Bence çok gereksizdi. Yani özel hayatında istediğini yapabilir oradakileri hele jüriyi ne ilgilendir ki bu? Tarzını yorumlamak için olan bir yarışmada instagram fotoğraflarına kadar konuşulması program reytinglerini düşürüyor zaten.
ahmadcım ilgilendirmez ama sima benim diye o resmi koymuş
ezgide söyledi sima açıklama yapamadı gördüm koydum dedi
yapma allah aşkına ya insan başkasının resmini kendisi gibi koyarmı ya

ahmadcım ilgilendirmez ama sima benim diye o resmi koymuş
ezgide söyledi sima açıklama yapamadı gördüm koydum dedi
yapma allah aşkına ya insan başkasının resmini kendisi gibi koyarmı ya
Ya ben Sima Azerbacan'lı olduğu için savunmuyorum ama cidden bazı konularda biraz fazla gidiliyor üstüne. Sonuçta daha 17 yaşı var, sen yapma bence. 17 yaş Türkiyede lise yaşı. Makyaj yapması topuklu giyinmesi büyüdüğü anlamına gelmez ki. İşte yapmış birşey onu orada büyük bir konu yapmanın anlamı yok, hele jüri de artık tartışmalara katılıyor. Ezgi zaten açık arıyor Sima'da. Geçen senin adın Simuzar neden Sima dedin diye açık buldum diye nasıl sevinmişti ama jüri Ezgi'ye çok yanlış yaptın deyince. Yeni bir açık bulmuş. Tebrikler.

Ya ben Sima Azerbacan'lı olduğu için savunmuyorum ama cidden bazı konularda biraz fazla gidiliyor üstüne. Sonuçta daha 17 yaşı var, sen yapma bence. 17 yaş Türkiyede lise yaşı. Makyaj yapması topuklu giyinmesi büyüdüğü anlamına gelmez ki. İşte yapmış birşey onu orada büyük bir konu yapmanın anlamı yok, hele jüri de artık tartışmalara katılıyor. Ezgi zaten açık arıyor Sima'da. Geçen senin adın Simuzar neden Sima dedin diye açık buldum diye nasıl sevinmişti ama jüri Ezgi'ye çok yanlış yaptın deyince. Yeni bir açık bulmuş. Tebrikler.
canım bak ben azerileri her zaman çok sevmişimdir halende çok severim
hepinizi ama sima farklı bir kız ben onun makyajına yaşına birşey demiyorum
demem evet ezgi açık arıyor o zaman kızan juri şimdide kızardı cnm resim
var koymuş neden koydun dediler niye kendi resmini koymuyor güzel kız
sima bunları yapmazsa açık aramaz ayrıca simada açık arıyor herkesi
araştırıyor 😉
evet sima 17 yaşında küçük ama dikkat etmesi lazım