Kurtlar Vadisi Pusu 259.Bölüm Yorumları

bölümü tilkinin kardeşinin olduğu yere kadar izledim sıkıcı değildi ama çatışma sahneleri gerçekten yerlerde özellikle ilk ormandaki sahne tam bi fiyasko adamlar bebek gibi kendini yere bırakıyo gerçekçilik sıfır o sesler hele beni bitirdi ya onur tan bile daha iyimiş yeminlen arabayı okadar taradılar hadi alt taraflar çizilmesin dediniz anladıkda camlarda kurşun geçirmezmi arkadaş bukadarda basite indirmeyin ya

Son düzenleme:
bölümü tilkinin kardeşinin olduğu yere kadar izledim sıkıcı değildi ama çatışma sahneleri gerçekten yerlerde özellikle ilk ormandaki sahne tam bi fiyasko adamlar bebek gibi kendini yere bırakıyo gerçekçilik sıfır o sesler hele beni bitirdi ya onur tan bile daha iyimiş yeminlen arabayı okadar taradılar hadi alt taraflar çizilmesin dediniz anladıkda camlarda kurşun geçirmezmi arkadaş bukadarda basite indirmeyin ya​
Onur tana rahmet okutturdu :))))) sende tam yerinde kalmışsın:)))) zaten bütün espiri stephandan sonra Başlıyor 😉))

bölümü tilkinin kardeşinin olduğu yere kadar izledim sıkıcı değildi ama çatışma sahneleri gerçekten yerlerde özellikle ilk ormandaki sahne tam bi fiyasko adamlar bebek gibi kendini yere bırakıyo gerçekçilik sıfır o sesler hele beni bitirdi ya onur tan bile daha iyimiş yeminlen arabayı okadar taradılar hadi alt taraflar çizilmesin dediniz anladıkda camlarda kurşun geçirmezmi arkadaş bukadarda basite indirmeyin ya
öyle arabalar var cnm kurşun geçirmeyen camlarla yapılan bence
bunda birşey yok

Onur tana rahmet okutturdu :))))) sende tam yerinde kalmışsın:)))) zaten bütün espiri stephandan sonra Başlıyor 😉))
valla abi hiç sorma ya bölümün senaryosu iyide sahnelere gösterilen özen 0 benim gözümde inşallah kalan diğer kısmıda en kısa sürede izlicem :)

valla abi hiç sorma ya bölümün senaryosu iyide sahnelere gösterilen özen 0 benim gözümde inşallah kalan diğer kısmıda en kısa sürede izlicem :)
Çatışma sahneleri çok acemice çekilmiş 😉))) birdahaki sezona iyi bir temizlik Şart :))) teknik ekip açısından 😉

öyle arabalar var cnm kurşun geçirmeyen camlarla yapılan bence
bunda birşey yok
ya abla bırak Allah aşkına hadi kurşun geçirmez cam var diyelim camda en ufak hasardamı olmaz ağaçlardamı kurşun geçirmez adam bile vurulurken silah sıkılmamış sanki kendini normal yere atıyolar kısacası aksiyon sahnelerindeki gerçeklik 0 onun dışında bölümün senaryosu harika.

ya abla bırak Allah aşkına hadi kurşun geçirmez cam var diyelim camda en ufak hasardamı olmaz ağaçlardamı kurşun geçirmez adam bile vurulurken silah sıkılmamış sanki kendini normal yere atıyolar kısacası aksiyon sahnelerindeki gerçeklik 0 onun dışında bölümün senaryosu harika.
recebim ben araba için dedim yazmıyorum ama adamlar vurulurken falan
bende sevmiyorum belli ediyorlar gelsin vursun diye benim dediğim kurşun
değmiyor camlara dedin ya ona diyorum

yoksa çatışma sahneleri öncekilere göre hafif kalıyor

recebim ben araba için dedim yazmıyorum ama adamlar vurulurken falan
bende sevmiyorum belli ediyorlar gelsin vursun diye benim dediğim kurşun
değmiyor camlara dedin ya ona diyorum

yoksa çatışma sahneleri öncekilere göre hafif kalıyor
işte abla ben direk genele indirgiyorum bu çatışma sahnelerine gösterilen özen çok az daha dikkat etmeleri lazım tamam artık kuru sıkı kullansınlar silahtan kovan mermi çıksında demiyorum ama arabayı taratmamayıda anladım ama ağaçlar olsun yer olsun duvar olsun tam anlamıyla taratın ya o atmosferi bi yaşayalım demi ama

işte abla ben direk genele indirgiyorum bu çatışma sahnelerine gösterilen özen çok az daha dikkat etmeleri lazım tamam artık kuru sıkı kullansınlar silahtan kovan mermi çıksında demiyorum ama arabayı taratmamayıda anladım ama ağaçlar olsun yer olsun duvar olsun tam anlamıyla taratın ya o atmosferi bi yaşayalım demi ama
aynen ben çatışma sahnelerinda gerçeklik istiyorum ama bilemiyorum
ellerinden gelen bumu acaba

şimdi bölüm sayısını unuttum cahit karanlıkta ağaçların olduğu yerde ateş ediyor 3 tane adam sıralı duruyordu ve cahitin bir defa ateş etmesiyle tam 3 tane adam aynı anda öldüler 1 kurşunla 3 adam vuruyor 3 üde yere yatıyor aynı anda :F belirticektim yorumumda ama unutmuşum şimdi sayende hatırladım :A:A

@takas aga foruma cok giremiyorum bu aralar girebilsem buraya da gelirim ama su foruma girip bana yazilmis mesajlara cevap yazip cıkıyorum yakin zamanda tekrar gelicem insallah :D bu sezon eskisi gibi izleyemedim cok eksigim var yazin tamamlamayi düsünüyorum aga :D

son 40 dkkayıda izledim gerçekten süper olmuş ben tahmin etmiştim o çapsızda tilkinin kardeşi olucak potansiyel yok onun dışındada sonunda yasinin ustaya abi deyişini gördük gelecek sezon onun yeride ustanın yanı oldu birazcık daha üstüne oynasalar memati kadar olmasada ustanın yanına cahitten akiften daha çok yakışıyor bence

son 40 dkkayıda izledim gerçekten süper olmuş ben tahmin etmiştim o çapsızda tilkinin kardeşi olucak potansiyel yok onun dışındada sonunda yasinin ustaya abi deyişini gördük gelecek sezon onun yeride ustanın yanı oldu birazcık daha üstüne oynasalar memati kadar olmasada ustanın yanına cahitten akiften daha çok yakışıyor bence​
stefan ı diyosun degil mi capsiz diye :D gercek kardesi o degil mi orasini daha tam cozemedim

Aga internetten izlemeye çalışacağım, babam bir türlü izin vermiyor aga.​
Aga int firsatini bulunca izle diye tavsiyede bulunuyorum 🙂

aga aslında bazı aksiyon sahnelerini çok iyi yapıyo yönetmen bazıları kötü bunun sebebi süre anlıyoruz ama gerçekten ormandaki çatışma sahnesi kötüydü bende orda sinirlendim
mesela kuzey ırakta aksiyon sahnesi gayet güzeldi acaba diyorum çeken kişiler mi farklı
senaryo ise dediğin gibi müthişti

aga aslında bazı aksiyon sahnelerini çok iyi yapıyo yönetmen bazıları kötü bunun sebebi süre anlıyoruz ama gerçekten ormandaki çatışma sahnesi kötüydü bende orda sinirlendim
mesela kuzey ırakta aksiyon sahnesi gayet güzeldi acaba diyorum çeken kişiler mi farklı
senaryo ise dediğin gibi müthişti
aga bu saydıklarının hepsinin etkisi var bence en büyük payda zaman sıkıntısı aylardır zaten ara verilmedi adamlar 4 günde inanılmazı başarıyorlar o kadar çok farklı mekanda o kadar ayrı şeyler çekiyorlar ki gerçekten işleri çok zor dünyada böyle birşey yoktur söyliyeyim bu kadar dar zamanda gerçekten zor mesela o ormandaki çatışma sahnesi keşke hiç olmasaydı o sahne tamamen fiyasko yinede bunlara taklıp asıl olayı kaçırmamak lazım diyorum gerçekten mükemmel bölümler izliyoruz

aga bu saydıklarının hepsinin etkisi var bence en büyük payda zaman sıkıntısı aylardır zaten ara verilmedi adamlar 4 günde inanılmazı başarıyorlar o kadar çok farklı mekanda o kadar ayrı şeyler çekiyorlar ki gerçekten işleri çok zor dünyada böyle birşey yoktur söyliyeyim bu kadar dar zamanda gerçekten zor mesela o ormandaki çatışma sahnesi keşke hiç olmasaydı o sahne tamamen fiyasko yinede bunlara taklıp asıl olayı kaçırmamak lazım diyorum gerçekten mükemmel bölümler izliyoruz
aga nerdeyse 20 bölümdür aralıksız giden bir vadi var tarihte böyle bişey görmedik 5-6 bölüm en fazla üst üste olurdu gerçekten bu kadar kısa zamanda böyle bişey ortaya çıkarmak akıl almaz bişey
en ufak bir ev içi sahnesinde bile birçok kişi çalışıyor defalarca tekrar ettiriliyor ve dediğin gibi onlarca farklı mekan onlarca sahne aksiyon sahnesi
işte kurtlar vadisi bunun için en büyük ve böyle bir dizi asla gelmeyecek