sabırlı olamam koskoca Kurtlar Vadisi Pusu'nun müthiş bölümünün yorum konusu 7 sayfada kalamaz en kötü ihtimallerde 10 olması lazımyorum yapıyoruz ya takas sabırlı ol yahu
aga nereye ya dur daha gece uzun analiz yapalımagalar herkese hayırlı geceler 🙂
tamam yazıyoruz merak etmesabırlı olamam koskoca Kurtlar Vadisi Pusu'nun müthiş bölümünün yorum konusu 7 sayfada kalamaz en kötü ihtimallerde 10 olması lazım
aga nereye ya dur daha gece uzun analiz yapalım
oo aga ne diyon sen tilki şov yapıyo resmen mutlaka izle efsaneBu bölüm nasıydı bakamadım tam Tilki'ye bişey olmamıştır umarım. @sürgünüm
ne alakaSon haftalarda Kurtlar Vadisi'nin bölümleri neden bu kadar güzel biliyor musunuz? Pana Film'in Kanal D ile sözleşmesi 1 sezondu yani Haziran ayında bitiyor. Pana'da daha yüksek bir fiyata anlaşmak istiyor, bunun da yolu reytinglerden geçiyor ama istediklerini burda elde edemediler. Bakalım Kanal D 2 milyon lirayı verip diziyi seneye elinde tutmaya devam mı edecek yoksa Vadi tekrar kanal mı değiştirecek? @takas @-KADİR- @ABAY_06
aynen öyle ama gerçekçi olmak lazım ki bu reytinglere o parayı kimse vermez adamlar ne yapsa da yükselmiyor lanet olsunSon haftalarda Kurtlar Vadisi'nin bölümleri neden bu kadar güzel biliyor musunuz? Pana Film'in Kanal D ile sözleşmesi 1 sezondu yani Haziran ayında bitiyor. Pana'da daha yüksek bir fiyata anlaşmak istiyor, bunun da yolu reytinglerden geçiyor ama istediklerini burda elde edemediler. Bakalım Kanal D 2 milyon lirayı verip diziyi seneye elinde tutmaya devam mı edecek yoksa Vadi tekrar kanal mı değiştirecek? @takas @-KADİR- @ABAY_06
Bence gine kanal değiştirecek gibime geliyor.Son haftalarda Kurtlar Vadisi'nin bölümleri neden bu kadar güzel biliyor musunuz? Pana Film'in Kanal D ile sözleşmesi 1 sezondu yani Haziran ayında bitiyor. Pana'da daha yüksek bir fiyata anlaşmak istiyor, bunun da yolu reytinglerden geçiyor ama istediklerini burda elde edemediler. Bakalım Kanal D 2 milyon lirayı verip diziyi seneye elinde tutmaya devam mı edecek yoksa Vadi tekrar kanal mı değiştirecek? @takas @-KADİR- @ABAY_06
Anlattım ya daha niye soruyorsun ne alaka diye?ne alaka
yok demişsin ya bir sezonluk anlaşma yaptılar ratinglerAnlattım ya daha niye soruyorsun ne alaka diye?
Diyorum ki: Vadi yine kanal değiştirebilir.
Show TV transfer edecek gibi geliyor bana. buraya yazıyorum.Bence gine kanal değiştirecek gibime geliyor.
Aynen abi. Show TV bu ara transfere başladı.Bu sene %100 Show tv deyiz demedi demeyin
şuanda yanımdaki duvara yazdım bende showa geçecez diye İnşallah öyle olurShow TV transfer edecek gibi geliyor bana. buraya yazıyorum.
Show'da işler karışık o kadar para verirlermi bilemedim. Ama transferler yapmaya başladı yeni sezon için bakalım ne olcak.Show TV transfer edecek gibi geliyor bana. buraya yazıyorum.