Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
CEG0N_PUUAAfvES.jpg:large

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi
PUSU
- 259. Bölüm Fragmanı -

Tilki şow devam ediyor. :)

Safiye gidici galiba güzel fragman bekliyoruz yeni bölümü.

Bi Rusya´ya gitmedikleri kalmisti ... :T:

Tilki Safiye´yi indirirse Polat´ta Tilkinin kardesini indirir Fragman bunu gösteriyor.

artık çok klasik oldu ama diyecek başka birşey yok yine bomba gibi bir bölüm geliyor

Stefani bizim düşündüğümüz tarzda çıkmadı ben bu kadar erken çıkacağını düşünmemiştim bunun seneye hazırlık olduğunu düşünmüşdüm hoş böyle olması daha iyi oldu bizim için tilki nin ömrü uzamış oldu

Fragman yine müthiş olmuş vadide kovalamaca on numara oluyo
Tilki kolay lokma olmadığını kanıtlıyor

Fragman yine müthiş olmuş vadide kovalamaca on numara oluyo
Tilki kolay lokma olmadığını kanıtlıyor

andreinin ölme dedikodusu eşkiya dünyanın perşembeye gelmesi kadar saçma ve boş bir dedikoduydu kimse kusura bakmasın:F
yok andrei ölücek yok kardeşi yerine gelicek krdeşini gördük işte
pana ekibi orhan edip ertürke çok önem veriyorlar bu karakterin ölmesi söz konusu bile değildir aa birgün söz konusu olursa zaten günler öncesinden haberleri nete zaten düşer bölüm yine idare edicek gibi senaristlerin elinde andrei dışında hamle kalmadı çünkü senaryo yazmasını bilmiyorlar sezon finaline kadar andrei polat kapışmasıyla
sezonun kalan bölümlerini kurtarmaya çalışıyorlar yapabilicekleri başka şeyde zaten kalmadı böyle devam etmeleri gerekiyor sezon finaline kadar 🙂🙂🙂

andreinin ölme dedikodusu eşkiya dünyanın perşembeye gelmesi kadar saçma ve boş bir dedikoduydu kimse kusura bakmasın:F
pana ekibi orhan edip ertürke çok önem veriyorlar bu karakterin ölmesi söz konusu bile değildir aa birgün söz konusu olursa zaten günler öncesinden haberleri nete zaten düşer bölüm yine idare edicek gibi senaristlerin elinde andrei dışında hamle kalmadı çünkü senaryo yazmasını bilmiyorlar sezon finaline kadar andrei polat kapışmasıyla
sezonun kalan bölümlerini kurtarmaya çalışıyorlar yapabilicekleri başka şeyde zaten kalmadı böyle devam etmeleri gerekiyor sezon finaline kadar 🙂🙂🙂
Sezon finalinde Tilki ölür mü sence ?

Sezon finalinde Tilki ölür mü sence ?
ayyy ben bu adama ölüm yakıştıramıyorum ya eminim sizde yakıştıramıyorsunuz yani öldüğünü hayal bile edemiyorum:F
bu adam bu yıl vadiye kurtarıcı olarak vadicilere hediye olarak geldi haber verilmeden oyunculara eklendi ve heyecan yaratıncada süprizi kaçmasın diye adını hemen sildiler bölümde görünene kadar heyecan içinde braktılar zaten son bölümlerde andrei dışında hamlesi senaristlerin bence yok gelecek sezonada bence kalıcak eğer diziden çıkarsa tekrar görüşücez der polata ve türkiyeyi terk eder ama ölüceğini diziden çıksa bile düşünmüyorum bu karaktere ölüm yazılmaz bence en kötü ihitmal türkiyeyi tekrar terk eder sezon finalinde 🙂🙂🙂

senaryo yazmasını kolay sanıyosun sen herhalde kolaymı yazmak:F
tilki daha ölmez yeni sezondada olabilir diyorum ben

safiye ölse ne güzel olur ya oyuncu adeta ruh gibi oynuyor eski safiye çok daha başkaydı