Demet Akalın'dan Yeni Albüm Müjdesi!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1418728998.jpg

Pop müziğin en sevilen isimleri arasında yer alan Demet Akalın'dan yeni albüm müjdesi geldi!

Yeni anlaştığı müzik şirketinin haberini takipçileriyle paylaşan başarılı şarkıcı yeni albümün müjdesini de verdi. Henüz Nisan ayında çıkarttığı Rekor isimli albümün etkisi tam geçmeden yeni albüm çalışmaları başlanıldı. Albümün ilk şarkı anlaşmaları yapılmaya başlandı. Fettah Can'dan da şarkı alan Demet Akalın haberi Twitter üzerinden duyurdu.

Başarılı sanatçının yeni müzik şirketi olan DMC ile nasıl işler çıkartacağı oldukça merak ediliyor.

Bu da sırf albüm yapmak için yapıyor. Çoğu şarkısı bir anda çöp haline geliyor aslında bu hamlesiyle. :)

Gülsen'den de sarki alacagi konusuluyor güzel albüm olacagi kesin.

bayadir ugrasiyor alsın artık :D
Çok acayip olur aslında :D Araya Samsun Demir'i falan sokarak alacak deniliyor. Bakalım alabilecek mi? :) Ben olsam vermem ama. :D Demet Akalın'ı az çok sevsemde kendisini öven insanlara karşı her zaman bir antipatim bulunuyor. Ben popun kraliçesiyim , en iyi benim diyen birine şarkı vermem şayet :)

Albümden beklentim bayağı arttı. Albümde Gülşen (kesin değil) , Sezen Aksu , Soner Sarıkabadayı , Berkay . Fettahcan , Sinan Akçıl vb. birçok tanınan ismin şarkısı var. @yatutarsa , @OzaN

Gökhan Özen , Gökhan Şahin ve İrfan Özata da varmış.

Albümden beklentim bayağı arttı. Albümde Gülşen (kesin değil) , Sezen Aksu , Soner Sarıkabadayı , Berkay . Fettahcan , Sinan Akçıl vb. birçok tanınan ismin şarkısı var. @yatutarsa , @OzaN

Gökhan Özen , Gökhan Şahin ve İrfan Özata da varmış.
Demet Akalın düşüşe geçmeye başladı bence. Sürekli şarkı yapıyor ve şarkılarını ben pek birbirinden ayırt edemiyorum artık. :):)

Yine illa çıktığında dile dolanan 1-2 şarkı olur ama beklentiye girmem herhalde bir Demet Akalın albümü için. :)

bu kadinin sesi yok! konserinde oldum berbat otesi yazik izleyicilere

Demet Akalın düşüşe geçmeye başladı bence. Sürekli şarkı yapıyor ve şarkılarını ben pek birbirinden ayırt edemiyorum artık. :):)

Yine illa çıktığında dile dolanan 1-2 şarkı olur ama beklentiye girmem herhalde bir Demet Akalın albümü için. :)
Şarkıları çok benziyor birbirine gerçekten. Ama özellikle Sezen Aksu , Gülşen ve Soner Sarıkabadayı besteleri benim merakımı arttırdı. :) Umarım bildiğimiz Demet Akalın şarkılarının üzerinde şarkılar yapmışlardır :) Yoksa bu sene sadece Gülşen albümü dinlemekten gına gelebilir bana :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06