Aslan, Şampiyonluğa İnan'dı: 1-0

Çok Şükür rahat bir nefes aldık bu hafta İnşallah ligin sonuna kadar puan kayıpsız ilerleriz açıkçası korkuyorum ya bizim gol yollarında sıkıntılarıız var 2 hafta once 80.dakikalarda Hakan aldı ipten bu hafta Selçuk Allah yardımcımız olsun İnşallah 4.yıldızı ilk biz takariz

---Tapatalk---

Takımlarda genel bir disiplinsizlik var, Fenerbahçe geçen hafta malum Balıkesir i zar zor yendi, Beşiktaş desen Karabük maçında +6 dakika uzatma sayesinde son anda kurtuldu, Galatasaray desen bu maç malum... Bir maçta rahat kazandıklarında öteki maça da "Nasılsa rahat yeneriz" kafasıyla çıkıp böyle zor durumda kalıyorlar. Veya bir iki gol atınca hemen geri çekiliyorlar sonra maç dönme tehlikesine giriyor.

Galatasaray a lazım olan şey Alman Disiplini! Atabildikleri kadar atmalılar, karşısındaki takım gururuymuş filan falan böyle duygusal bir anlayışa hakim olmamalılar. Amaca giden her yol mubahtır!

Fenerbahçe zorlu takımlarla oynayacak, eğer bir iki maçta daha puan kaybederse Galatasaray şampiyonluğunu arenadaki son maçta ilan eder. Ama en olmadı , Fener olacağına Beşiktaş olsun eğer Galatasaray şampiyon olamazsa.

Fenerbahçe'nin fikstürü hem çok zor hemde galatasarayın fiksitürü çok kolay açıkçası fenerbahçe çok fazla derecede inanılmaz puan kayıpları yaptı bunun cezasını çekiyor şampiyonluk şansını eskişehir maçından önce %60 Fenerbahçe %40 Galatasaray görüyorken bu maç öncesinde %60 Galatsaray %40 Fenerbahçe idi bana göre ama bu maçın ardından Galatasaray %70 Fenerbahçe %30 olmuştur bunu çok üzülerek söylüyorum ama maalesef gerçek bu galatasarayın hatasını bekleyeceğiz ben beşiktaşın şampiyon olacağına ihtimal vermiyorum :)

Maç boyunca çok iyi bir futbol ortaya koyamamamıza rağmen kazanmasını bildik. Zaten bu saatten sonra iyi futbol beklemek olmaz, önemli olan 3 puanı alabilmek. Bu maçta da şansımız yanımızdaydı çok şükür. :D

Her şeye rağmen takımın kazanma azmi hoşuma gitti. Takım şampiyonluğa inanmış.

Tüm maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyonuz. Ama derbiye kadar biraz rahat gelebilirsek iyi olur tabii Fener ve Beşiktaş'tan puan kayıpları bekliyoruz. :D

Galatasaray zorrda olsa 3 puan almayı başarmış şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet Bakalım Beşiktaş ve Fenerbahçe ne yapıcak.