Kara Para Aşk Devam Mı Edecek?

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde olduğu Ay Yapım imzalı Atv'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk için Şili basınından bir haber geldi showbiz.publimetro.cl adlı internet sitesinin yaptığı habere göre Kara Para Aşk için 3.sezon kararı verildi.Haberde Türkiye'de 2.sezonu yayınlanan dizinin reytingleri çok yüksek olmasa da yurt dışı satış gelirlerinin çok yüksek olması sebebiyle 3.sezon kararının alındığı yazıldı.Bu haber dizinin sevenleri arasında büyük heyecan yarattı.Kara Para Aşk 3.sezonu için Türkiye'de takipçileri imza kampanyaları ve TT çalışmaları yaparak 3.sezon isteklerini defalarca dile getirmişlerdi.Şili basınının yaptığı bu habere atv yada ay yapım'ın bir açıklama yapıp yapmayacağı dizi hayranları tarafından merak ediliyor

Ne 3. Sezonu lo.
Tamam dizi süper gidiyor ama totalde 2.4 abde 2.95 alıyor bu reytinglerle hiç bir dizi 3. Sezonu görmez bence.
İnşallah 3. Sezon olmazda tuba bir sezon dinlenip güzel bir diziyle döner :)
Kpayi seviyorum yanlış anlamayın şu anda en sevdiğim diziler arasinda 2. Sırada :)

Ne 3. Sezonu lo.
Tamam dizi süper gidiyor ama totalde 2.4 abde 2.95 alıyor bu reytinglerle hiç bir dizi 3. Sezonu görmez bence.
İnşallah 3. Sezon olmazda tuba bir sezon dinlenip güzel bir diziyle döner :)
Kpayi seviyorum yanlış anlamayın şu anda en sevdiğim diziler arasinda 2. Sırada :)
Evet reytingleri düşük ama Kara Para Aşk maliyetini yurt dışı gelirleri ile fazlasıyla karşılıyor ve kanalına da kazandırıyor ben ocak 2016'ya kadar devam etmesini isterim :)

Evet reytingleri düşük ama Kara Para Aşk maliyetini yurt dışı gelirleri ile fazlasıyla karşılıyor ve kanalına da kazandırıyor ben ocak 2016'ya kadar devam etmesini isterim :)
Bende isterim tabiki :)
Izlerim ne güzel ama çok uçuk bi hayal gibi geliyor :(

KPA'da konu bitti daha isleyecek bisey yok. 2014 yilinda bana göre yilin en iyi dizisiydi Senaryo cok iyiydi fakat gereksiz yere uzatmayacaklardir diziyi.

Yurt disi gelirleri istedigi kadar kar yaptirsin kanalina 2,5 reytingle devam eden hicbir dizi Türkiyede devam etmez. Yurt disi gelirlerinin o kadar büyük etkisi olsaydi önce Kurt Seyit ve Sura devam ederdi.