Kapıları Kilitler Misiniz?

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Arkadaşlar kapı kilitleme alışkanlığınız var mı? Evinizde ki kapıdan bahsetmiyorum , odalarınızda ki kapılardan , kendi odanızı yada çalıştığınız , okuduğunuz ,yada mağazalarda ki kabinlerde, kapıları kilitler misiniz?

Soru size saçma gelebilir ama ben kilitledikten sonra açamama korkusu oluyor bende , yani o yüzden mecbur kalmadıkça kilitlemiyorum.:( Hatta kilitlemeden önce bakıyorum nasıl açılır diye filan. Çocukluğumda da böyle bir olay yaşamadım. Nedendir bilmiyorum o kapıyı kilitledikten sonra açamayacakmışım gibi hissediyorum.:(
Not : Anahtarlarla açılan kapılardan bahsediyorum.

Son düzenleme:
Ee doğal olarak mağaza kabinlerinde herkes kilitler çok ilginç bi soru olmuş bu ve bence gereksiz de olmuş. :)

Öyle bir sorunum yok, rahatım. :D

Bayanlar daha fazla sorun yaşar sanırım. :)

Kimsenin beni rahatsız etmemesini istediğim zaman kilitlerim, ama genelde öyle bir şey yapmıyorum. :)

annemin en sinirlendiği şeydir amann odamın kapısını kilitli görürse çok kızıyor gerçekten :F:F:F zaten zırt pırt odama gelmeden yapamıyor :F:F:F

@Harunnn60 çocukken bir yerde kilitlimi kaldın oyüzdenmi korkuyorsun
🙂🙂🙂

Son düzenleme:
@Harunnn60 sende clostofobi var büyük ihtimal asansöre de binemez mümkünse yürürsün

annemin en sinirlendiği şeydir amann odamın kapısını kilitli görürse çok kızıyor gerçekten :F:F:F zaten zırt pırt odama gelemden yapamıyor :F:F:F

🙂🙂🙂
kontrolcu anne modeli çocuğu hep elinin altında olsun istiyor))

annemin en sinirlendiği şeydir amann odamın kapısını kilitli görürse çok kızıyor gerçekten :F:F:F zaten zırt pırt odama gelmeden yapamıyor :F:F:F

🙂🙂🙂
Hayır Kalmadımda nerden geldi bilmiyorum :(
@Harunnn60 sende clostofobi var büyük ihtimal asansöre de binemez mümkünse yürürsün

kontrolcu anne modeli çocuğu hep elinin altında olsun istiyor))
Yok asansörden korkma hatta asansör bozulsada korkmam ben kapıları kilitleyemiyourm sorun bu :)) sanki acamayacak mışım gibi geliyor bana :(

kilitlerim tabi milletin önünde soyunacak halim yok :D senin derdini anladım o dediğini bende tuvaletlerde denerim kapatmadan nasıl açıldığına bakıyorum çünkü dışarda özellikle ucu kırık falan olabiliyor sonra açılması zor oluyor dikkat ederim

kilitlerim tabi milletin önünde soyunacak halim yok :D senin derdini anladım o dediğini bende tuvaletlerde denerim kapatmadan nasıl açıldığına bakıyorum çünkü dışarda özellikle ucu kırık falan olabiliyor sonra açılması zor oluyor dikkat ederim

Aynen işte tam iyi bir noktaya degindin takas :D